Findikaltinim Cinarinannesiiiii Güneş yanığına yoğurt sürülmemeli isterseniz eczaneden yanık kremi alın o iyi gelir
Meryemkale [silindi] tuzlu su hamileyken önerilmiyo diye biliyorum heleki şuan müsilaj gibi büyük bi tehlike varken Allah korusun ama ben girmezdim şahsen
[silindi] Meryemkale şuan hiç bir sahilde müsilaj yok şile Ağva zaten karadeniz birde devlet girilemeyen sahilleri kapatıyor o yüzden rahat rahat giriyorum birde doktorlar aksine yüzmek ağrıları azaltır diyor
BeyRah [silindi] hamilelerin sırt üstü yüzmesi sağlıklı diye birşey duymuştum. Ama doğruluk payından emin olamam, araştırmadım. Ona bir bakın isterseniz, pozisyon yanlış olabilir 🙏🏻
Zyneepemree [silindi] bende yüzme biliyorum ama cesaret edemedim yüzmekten çok serinlemek için girdim ☺️ Tavsiye ederim hafta içi gittiğimde deniz yatağımı götürcem üstünde yatarım 😂
Baharrr90 [silindi] benim doktorum bayramda herşey yasak dedi dogurmiyim diye izine.cikiyormus 🤗 36 haftaligiz biz
Mltmtb [silindi] bende 35 haftalik hamileyim her gun yuzuyorum inanilmaz iyi geliyor. Ara ara kasilmalar oluyor ama sudan kaynakli degil otururken de oluyor yalanci kasilmalar. Cok açılma yeterli :)
Baharrr90 [silindi] aynen dikkat etmeye çalışıyorum 20 den sonrası çabuk geçti.bende hızlı oldu sizinde öyle olur ins ☺️
Ruvibo-1905 [silindi] bir hafta önce doktorumla bunu görüştüm aralıklarla girebilirsin havuz olmasın dedi. Aslında yüzme hamilelerde egzersizlerin en iyisi fakat ilk aylarda pek önermiyorlar deniz ve havuzu. Mikrop kapmamak ve ilk 3-4 ay riske sokmak için
[silindi] Ruvibo-1905 zaten o zamanlar girmedim şuan 19 haftalığım bi sıkıntı yok sağlıklıyız birde sudan çıkar çıkmaz ıslak beklemiyorum hemen üstümü değişiyorum o yüzden herhangi bi sıkıntı yaşamadım