[silindi] Kızlar hamileyken denize girip yüzen yok mu 🤷♀️ Ben bi kaç gündür yüzüyorum denizde karnımda sertlik ve kasılma oluyor acaba ben mi çok hızlı yüzüyorum yoksa genelde mi böyle oluyor ?
zehranurr [silindi] hızlı yüzüp yüzmediğinizi biz bilemeyiz. Denizde vakit geçirin ama fazla yüzmeyin.
Denizyildizii [silindi] sürekli gidiyorum. Çok iyi geliyor sırt ağrılarıma falan mükemmel etki ediyor. Kasılma falan olmadı hiç. Ama böyle toplanma gibi bi değişik his oluyor denizin içinde
ada94 [silindi] ben druma sordum yüzülmemeli gerektiğini söyledi . Sebebi de rahmin kasılmasını saglıormus . Yani doğuma sebep olabilirmiş .
Damla-Ata [silindi] bende bir kaç gün önce tatildeydim , çok yüzmedim ama denize girip çıktıktan sonra sertlik oluyordu, hatta bebiş az hareket etmeye başlamıştı ☹️☺️
[silindi] zehranurr işte bende onu soruyorum normal duranlardada mı karında sertlik oluyor diye onu bilebilirsiniz demedim ki 🤷♀️
[silindi] Denizyildizii evet benimde karnım sertleşiyor biraz alt kısmı kasılıyor gibi yüz üstü yüzdüğümden herhalde dedim ben mi yalnış yapıyorım acep
Cinarinannesiiiii Denizyildizii bende gittim ama baya fazla yanmışım galiba bacaklarım özellikle lavobaya dahi gidemiyorum eşim olmasa canım çok yanıyor ne yaptıysam geçmedi bide üstüne uyku baş dönmesi mide bulantısı eklendi ne yapmam lazım acaba
BeyRah [silindi] hamilelerin sırt üstü yüzmesi sağlıklı diye birşey duymuştum. Ama doğruluk payından emin olamam, araştırmadım. Ona bir bakın isterseniz, pozisyon yanlış olabilir 🙏🏻
Cinarinannesiiiii zehranurr Yaptım canım dün geceden belli denemediğim şey kalmadı yoğurt zeytinyağı lavanta yağı yulaf ezmesi bana mısın demiyor acile gitsem bişey yaparlar Miki
[silindi] Cinarinannesiiiii o kadar şey sürülmez yanığa ayrıca başlıca hata 🤦🏽♀️ Tabiki acile gidin yanıklar acılar için krem verirler bakarlar gebe olduğunuzu da söyleyin
Findikaltinim Cinarinannesiiiii Güneş yanığına yoğurt sürülmemeli isterseniz eczaneden yanık kremi alın o iyi gelir
[silindi] ada94 bende okudum bazı doktorlar rahatlayacağımızı söylüyordu ben normal içinde durdum da sorun olmuyor ama galiba bi iki gündür yüzmeye çalıştım ondan acıdı
Cinarinannesiiiii [silindi] gecenin bı yarisi açıdan napcagimi bilemedim ki bende şaşırdım şuana kadar beklemem hata zaten ama eşim işte geçer geçer dedi şimdi mecbur goturcek
[silindi] perilice123 silverdin anestol karışımı mükemmel ama hamilelikte doktor olmadan kullanmaması lazım
Zyneepemree [silindi] ben bi kere girdim onda da simitle girdim göğsüme doğru dayadım gayet güzeldi 😂
[silindi] Zyneepemree yaa ben yüzme biliyom diye simit fln kullanmadım bi dahakine yatıcam yüzmüycem 😂😂😂😂
Zyneepemree [silindi] bende yüzme biliyorum ama cesaret edemedim yüzmekten çok serinlemek için girdim ☺️ Tavsiye ederim hafta içi gittiğimde deniz yatağımı götürcem üstünde yatarım 😂