esilaa Liladrian benimde karnım ağrıyor adet sancısı gibi ara ara vuruyor ama üşütüyorum ondan mo bilmiyorum 🤷♀️
Liladrian esilaa Gece klima altında uykuya dalabiliyorum ancak o da benim üşümeme sebep oluyor aslında. Sağsalim alıversek artık bebekleri kucağımıza endişem bitmiyor 😣
esilaa Liladrian bende camın altın da yatıyorum valla esiyor üşüyorum sonralavaboda buluyorum kendimi iyi miyapıyprum kötü mü bilmiyorum
Sevginur Bizde 40+1 olduk kızım hala banamısın demiyor yerinde gayet memnun 😊 doktor pazartesiye kadar bişey olmazsa gel yatış vericem dedi hayırlısı bakalım artık
Sinemkurtkarakussk35 esilaa ahh beni hiç sormaaa 🤦🏽♀️😂 40+0 ben izmirdeyim hemde gidecem de annem gitmiyo eşim çalışıyo beni yalnız göndermiyolar kaldk😂😂 eylül gibi diyeceğim pansiyon kiralayalımmdiye bakalım 😂😂
esilaa Sinemkurtkarakussk35 ay valla bende hidicem kurban bayramın da tatile yarı Kırkımız çıkmış oluyor zaten 40 gümü beklemiyormuş herkes tatile gidicek zaten yanım da kimse olmıcak bende annemlere yazlığa hidicem yoksaçok bunalırım lahusa psikolojisine de girmek istemiyorum 😅
Gudigudi 36+0 temmuza yetisir miyiz acaba derken bu sabah adet sancisi gibi kasik sancisiyla uyandim bel agrisi eslik ediyor bir de. Nst randevumuz da var bugun. Bakalim ne cikacak :/ bi iki hafta daha bekleriz umarim. Doktorumuz yarin izne cikiyor😐