Ceylan12 Melikegb dr gitim 1cm aciklik var dedi eve git sicak dus al sancin fazlalastinda gel dedi ama cok sidetli agrim var
esilaa Melikegb bende İstanbul’da nem var bir de canım dışarıya çıkılmıyor evde Bile bunalıyorum başım dönüyor sıcaklardan artık
Melikegb esilaa ciksan sicak cikmasan sıkılıyosun evin icindw daraliyosun allah yardimcimiz olsun artik
esilaa Melikegb aynen öyle canım ya sorma valla bunaldım denize girmek istiyorum yeteeer diye bağırasın var 😅😅
Sinemkurtkarakussk35 esilaa denize girmende bi sakınca yok hatta doğumun yakınsa doğuma faydası olurmuş
esilaa Sinemkurtkarakussk35 İstanbul da nereye gidicem de giricem kuzum her yer pis yazlığımız var 4 5 saatlik yol oraya da gidemem evdeyim maalesef
Sinemkurtkarakussk35 esilaa ayy tabi o kısmı bilmiyorum haklısın o zaman gitsen güzel olurdu ama neyse bebiş doğunca gidersin daha geçmiş değil eylüle kadar yolu var denizin😍😍 üzülme çok mu var doğuma ?
esilaa Sinemkurtkarakussk35 az bar Doğuma ondan gidemiyorum işte çok olsaydı giderdim hemen 37+2 haftalığım bekliyoruz Kozçeşme bakalım ne zaman gelicek 🙃 sen kaç haftalıksın canım
Sinemkurtkarakussk35 esilaa ahh beni hiç sormaaa 🤦🏽♀️😂 40+0 ben izmirdeyim hemde gidecem de annem gitmiyo eşim çalışıyo beni yalnız göndermiyolar kaldk😂😂 eylül gibi diyeceğim pansiyon kiralayalımmdiye bakalım 😂😂
Liladrian esilaa Sürekli ince sızı şeklinde devam eden adet sancım var. Birkaç saat sürüp geçiyor. Bazen de günde bir defa gaz sancısı gibi bir sancı giriyor, 2 dk içinde geçiyor. Yalancı aancı mı, belirti mi bilemiyorum. Sizde var mı bir belirti?
esilaa Liladrian benimde karnım ağrıyor adet sancısı gibi ara ara vuruyor ama üşütüyorum ondan mo bilmiyorum 🤷♀️