esilaa Liladrian bende camın altın da yatıyorum valla esiyor üşüyorum sonralavaboda buluyorum kendimi iyi miyapıyprum kötü mü bilmiyorum
esilaa Sinemkurtkarakussk35 ay valla bende hidicem kurban bayramın da tatile yarı Kırkımız çıkmış oluyor zaten 40 gümü beklemiyormuş herkes tatile gidicek zaten yanım da kimse olmıcak bende annemlere yazlığa hidicem yoksaçok bunalırım lahusa psikolojisine de girmek istemiyorum 😅
Sinemkurtkarakussk35 esilaa bizimde bu gidişler kurbanda 30-35 gğnlük olcaz eylülde çıkmış olur. Ya izmirde oturup gidememek çok kötü iyice bunaldım bide bi deniz havası süper olur iyi gelir burnunda tütüyo geçen seneki tatilim😖
esilaa Sinemkurtkarakussk35 dime ya bende denizsiz yapamayanlardanım canım 40 çıkama kadar gitemicez zaten ama havası bişe yeter benim için napim 😐
Sinemkurtkarakussk35 esilaa vallahi bu sene böyle oldu da seneye inşallah daha güzel tatillerimiz olur diyelim ne diyelim artık bu sene kuzucuklar in böylr tek sağlıklı olsunlar dileğimiz😍🙏🏽
Senem06 Melikegb 39+3 bir önceki muayene de bugün sunisancı ile doğumu başlatacağım dedi doktorumuz gittik açılma yok vazgtim bekleyelim dedi 🤔🙄😏🤭
alaBektaGen 37+2 haftalığız 19 Temmuz’a Doğum için gün aldık haftaya bebeğim kucağımda olucak inşallah 🙈
Melikegb Kivanclimerve bizimde yarin kontrolümuz var ve bende hamilelikte vajinal varis başladı bana çok cektiriyo normal doğumu etkiliyormus bakalim ne olucak
Melikegb Gsd korkma desemde insan yinede korkuyo canim ama bebegine kavuşacagini dusunuo rahatlamaya caliş ben oyle yapiyorum sag sağlim alirsin kucagina inş 🤗
Betulsarda Neslli ayniyizzzz 20 temmuz bizimde sezeryan gunumuz Allah kurtarsin saglikli alalim insallah😍
Neslli Betulsarda amin inşallah dr dünkü kontrolde sabah 7 de hastanede olursun dedi sabahtan alıcak sanırım 😂😂