Musmutlubirkalp Nasıl gidiyor hamilelik süreciniz? Benim su anlık bel ağrılarım var ve pilatese başladım. Bugün de genel bir temizlik yapicam bayram için inşallah. 35 + 1 olduk su an sancı kasilma çok hissetmiyorum. Sizlerde durumlar ne 🤗🌱
_Elifffffff_ Musmutlubirkalp 36+4olduk genel ev temizliğimi daha dün bitirdim çok yoruldum herhalde nstde sancılarım çıkıyor erken doğum olabilir dediler😓 ama ben yorulduğum için oldu diyorum yatinca geçiyor çünkü kasılmalarım 💙 doktorum dogsada önemli değil kilosu yerinde bir problem olmaz dedi
Nuraybakay Musmutlubirkalp adana sıcagı zorluyor bide rahat nefes alamama gece uyuyamama 36+2yim yine şükür rabbime 🙏 19 gün snra 6 agustosta inşallah istekli sezeryan olucam kavusacam oğluma allahın izniyle rabbim herkesin bebegini bagıslasn hayırlı doğumları olsun inşallah 🙏🙏💞🌸
Nurtrky Musmutlubirkalp 34+3 bende de bel ağırısı ve regl ağrıları oluyor ara ara acaba sancı mı merak ediyrm
turkankrbyk Musmutlubirkalp 36 haftalik olduk bu gun dizlerim ve belimin agirmasindan başka bi sıkıntım yok ama ağırdigi icinde pek temizlik falan yapamiyorum😔
Musmutlubirkalp Nuraybakay mersin sıcağı nemi de öyle sürekli sıcak havadan klima açıyorum ınsallah bir zararı olmaz, inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur 🤗
Tubaa16 Nurtrky 34+5 teym ağrılarım çok oluyodu kasıklarım da gittim hiç bsey çkmadı kafanıza takmayın artık bebekler büyüdü ondan oluyor ağrılar
melekVzeynepE Nurtrky bende 34+2 bugün ilk kez sırtımın yan tarafında ince sızı şeklinde sancılar hissettim , 4 kez aralıkları aynıydı
LeylaMecnun 36+6dayım ben de son 10 gündür geceleri asla uyuyamıyorum 🥲 sancım vs hiç yok ama ayaklarım aşırı ödem topladı sizlerde de oldu mu 😑
Musmutlubirkalp LeylaMecnun benim de ayaklarim incecikti 35 36 numara ayakkabilar olurdu, simdi çok ödem oldu 2 haftadır pehlivan ayaklarına döndü ayaklarim😂 yürürken de topuklarim çok aciyor
Mmrym Bizde bugun 35+1 olduk bayram sonu kontrolumuz var insallah hersey yolundadir tabi artik zorlamaya basladi 10 agustosta dogum nasipse
Musmutlubirkalp Mmrym inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğinize 🌱 benimki şu an normal doğum.gorunuyor net tarih yok ☺
Musmutlubirkalp turkankrbyk benim de dizlerim çok ağrıyordu özellikle sol dizim, birkac gündür gecti ağrısı kendi kendine
buiyimi Musmutlubirkalp 37+4 normal doğum beklediğimiz için ağustos başı görünüyor doğum ☺️ temizlik falan yapamıyorum çok ağırlaştım malesef .
Derya1503 Tubaa16 doktor yalancı sancılar başlamış demişti bana. benimde bel, alt karın ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu adet gibi