_Elifffffff_ Musmutlubirkalp 36+4olduk genel ev temizliğimi daha dün bitirdim çok yoruldum herhalde nstde sancılarım çıkıyor erken doğum olabilir dediler😓 ama ben yorulduğum için oldu diyorum yatinca geçiyor çünkü kasılmalarım 💙 doktorum dogsada önemli değil kilosu yerinde bir problem olmaz dedi
Nuraybakay Musmutlubirkalp adana sıcagı zorluyor bide rahat nefes alamama gece uyuyamama 36+2yim yine şükür rabbime 🙏 19 gün snra 6 agustosta inşallah istekli sezeryan olucam kavusacam oğluma allahın izniyle rabbim herkesin bebegini bagıslasn hayırlı doğumları olsun inşallah 🙏🙏💞🌸
Musmutlubirkalp Nuraybakay mersin sıcağı nemi de öyle sürekli sıcak havadan klima açıyorum ınsallah bir zararı olmaz, inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur 🤗
Nurtrky Musmutlubirkalp 34+3 bende de bel ağırısı ve regl ağrıları oluyor ara ara acaba sancı mı merak ediyrm
Tubaa16 Nurtrky 34+5 teym ağrılarım çok oluyodu kasıklarım da gittim hiç bsey çkmadı kafanıza takmayın artık bebekler büyüdü ondan oluyor ağrılar
melekVzeynepE Nurtrky bende 34+2 bugün ilk kez sırtımın yan tarafında ince sızı şeklinde sancılar hissettim , 4 kez aralıkları aynıydı
LeylaMecnun 36+6dayım ben de son 10 gündür geceleri asla uyuyamıyorum 🥲 sancım vs hiç yok ama ayaklarım aşırı ödem topladı sizlerde de oldu mu 😑
Musmutlubirkalp LeylaMecnun benim de ayaklarim incecikti 35 36 numara ayakkabilar olurdu, simdi çok ödem oldu 2 haftadır pehlivan ayaklarına döndü ayaklarim😂 yürürken de topuklarim çok aciyor
Mmrym Bizde bugun 35+1 olduk bayram sonu kontrolumuz var insallah hersey yolundadir tabi artik zorlamaya basladi 10 agustosta dogum nasipse
Musmutlubirkalp Mmrym inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğinize 🌱 benimki şu an normal doğum.gorunuyor net tarih yok ☺
turkankrbyk Musmutlubirkalp 36 haftalik olduk bu gun dizlerim ve belimin agirmasindan başka bi sıkıntım yok ama ağırdigi icinde pek temizlik falan yapamiyorum😔
Musmutlubirkalp turkankrbyk benim de dizlerim çok ağrıyordu özellikle sol dizim, birkac gündür gecti ağrısı kendi kendine
buiyimi Musmutlubirkalp 37+4 normal doğum beklediğimiz için ağustos başı görünüyor doğum ☺️ temizlik falan yapamıyorum çok ağırlaştım malesef .
Derya1503 Tubaa16 doktor yalancı sancılar başlamış demişti bana. benimde bel, alt karın ağrısı ve kasık ağrısı oluyordu adet gibi