Zeynebakman Bulutsevdasi Poyrazm @Pelin-08 Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ne sancı var,ne de açıklık. Boş yere alttan muayene oldum canım çok yandı ona yanarım.😂
Happy11 35.haftadayım,benim de bir süredir öyle oluyor. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söylemişti,önceki hamileliğimde de aynısını yaşıyordum.
Poyrazm Zeynebakman 🤣hepimizin yerine muane oldun canim cok gecmis olsun sukur bisey cikmamis ya bisey olmaz o aci gecer
elcindefne Zeynebakman ben 28 haftadan beri o toplanmayı yaşıyorum ara ara. Doktorum yalancı sancı dedi. Eğer günde 10 kereden fazla olursa hastaneye gel dedi
Aleynanin_annesi34 Benim de 36 haftalık iken başladı şimdi bugun itibariyle 37 olduk sağ tarafıma toplanıyor biraz okşuyor geçiyor çok şükür sancı vs yok bide hareketleri de iyi korkmayalım onlar Allaha emanet inşallah hiç bir şey olmaz Allahın izniyle 🤲 😊
Seda_selim Zeynebakman Ben de 39 haftaligim 2 gündür devamlı sertleşme ve ağrım oluyor gitmedim doktoru ağrım sancim düzenli olunca gitmeyi düşünüyorum yanlış mi yapıyorum acaba
Demetslt Seda_selim hastanede ki ebe bana sancini evde çek oyle gel dedi valla bilmese söylemez boyle bisey😃
mislinaninannesi Mihriban_27 ben 25 haftaligim benimde hep sağımda toplanıyor Bnde endişelendim ama etraftakiler normal diyo
Seda_selim Demetslt çoğunluk genelde öyle diyor ama nisanın veya suyun geldiğinde fazla bekleme diyolar
Lavinyaaaa Zeynebakman Şuan 35+5 günlüğüz. Bende de 10 dk da bir hatta daha kısa sürede sürekli kendini toplaması ve karnımda sertlik oluşturuyordu (hala da devam ediyor) bu durumu doktoruma sorduğum da eğer 10 dk da bir oluyorsa bu erken doğum belirtisidir oldugu zaman beklemeden acile gel demişti. Ama bu kısımda ne demek istediğini anlamadığım için gitmiyorum acile çünkü sancı felan yapmıyor sadece anlık bir hareket zorlugu, nefes zorluğu yaşıyorum
Aysebal6 Zeynebakman Yani bende öyle olmuştu nst bağladılar sancı si çıktı bebeğin gözetim altına aldılar arada bı nst bağladılar baktılar sonra gönderdiler sonra 2 - 3 hafta sonra doğum yaptım zaten , açık mı değil mi bilmiyorum ama aciller vardır sadece
Basceldan Zeynebakman ben bunun icin iki gun hastanede kaldim ama sizin haftaniz cok iyiiii rahimde acilma var rahim yumsamasi var ciger gelistirici vuruldu serumlar haplarla durdurulmaya calisildi
Zeynebakman Poyrazm Ahh nerdee. Doğurmadım daha canım. Nstde sancılar 100e vuruyor ama henüz açılma yok
Poyrazm Zeynebakman ayy bu bebisler ne inatci ya gelmek bilmiyolar bende 37+6 gunluk oldum gelsin istiyom ama sanirim hemen gelmicek bendede sertlersme cok fazla oluyo ama baska bisey yok surekli karnim tas gibi oluyo yurume bile yuruyemiyom