Zeynebakman Anneler 38+2 günlük hamileyim. Bebeğim 10 dakikada bir 30-40 saniye kadar toplanıp sertleşiyor. 3 gündür toplanıp sertleşiyor ama ben sancı hissetmediğim için önemsememiştim. Suyum ve nişanım da gelmedi. Bebeğin toplanması neye işaret bilen var mı?
psychologist Zeynebakman tecrübem yok ama buna kasılma diyorlarmış bence bi Dr. Görünün nst de belki sancı çıkar . Geçen hafta nst ye girdim tam öyle toplandığı sırada sancı 50-55 yazdı sonra düzelince 20lere indi çünkü
Aysebal6 Zeynebakman Bende olmuştu bı yere toplaniyordu orası sertlesiyordu sonra gittik bende değilde bebekte sancı varmış o yüzden miş bı kaç hafta beklettiler erken diye 38+4 de sezeryanla aldılar hem baş aşağı degildi o yüzden beklemeyelim dediler sancı çekmesin diye alındı
Bulutsevdasi Zeynebakman ben iki gün acile gittim. Tarif ettiğin gibi anlattılar. Bebek toplanıp bırakıyorsa hemen kendini gerçek sancı, doğum başlamış demekmiş. Bence takip edin. Süresi azalınca doktora gidin
Buket08 Zeynebakman sanırım bu normal bir durum bende 36 haftalık oldum bu geceden itibaren ama önce ki haftalar da aynı bahsettiğiniz gibi bi tarafta toplanıp sert yapıyordu göbeğimi biraz üstten okşayınca düzeliyordu. Belki de bi yerini dayıyordur ağırlık olduğu için sert oluyordur diye düşünüp ciddiye almamıştım 🤕 bakalım doktor ne dicek size
Mihriban_27 Benimde 35+0 öyle oluyor genelde sol tarafıma toplanıyor aşırı sert oluyor bilmiyorum burada kalsın en azından bilgimiz olur
Zeynebakman Mihriban_27 Aynen kasılma anlamına geldiğini söyledi bi arkadaş. Belki başka bilen birileri daha vardır.
mislinaninannesi Mihriban_27 ben 25 haftaligim benimde hep sağımda toplanıyor Bnde endişelendim ama etraftakiler normal diyo
Zeynebakman Aysebal6 @psychologist Yaa bebeğim şu an sancı mı çekiyor yani? Yarın devlet hastanesi açık mıdır nstye girsem
psychologist Zeynebakman yarın da devam ederse gidin bence . Ama normal sanırım artık vücut kendini doğuma hazırlıyor .
psychologist Zeynebakman yarın da devam ederse gidin bence . Ama normal sanırım artık vücut kendini doğuma hazırlıyor .
Aysebal6 Zeynebakman Yani bende öyle olmuştu nst bağladılar sancı si çıktı bebeğin gözetim altına aldılar arada bı nst bağladılar baktılar sonra gönderdiler sonra 2 - 3 hafta sonra doğum yaptım zaten , açık mı değil mi bilmiyorum ama aciller vardır sadece
psychologist Zeynebakman zamanınız da gelmiş içiniz rahat etsin gidin tabi. Allah yardımcınız olsun. 🙏🏼
EsraKMR Zeynebakman Normal bi durum telaş yapma bende 37+5 im uzun süredir oluyor doktorumda normal bi durum olur dedi
ezgikptngl Artık doğum haftası içerisindesiniz rahim kendini doğuma hazırlıyo kasılmalar sertleşmeler çok normal belki de gizli sancınız vardır hissetmiyosunuzdur endişelenmeyin ama doğum başlıyo olsa çok net belli eder kendini
Pelin-08 32 hafta olucam benimde öyle oluyo kendi bi sağa bi sola toplanıp sertleşiyo ama genelde yatınca oluyo bana sabah uyandığımda oluyo bide
Zeynebakman Bulutsevdasi 10 dakika içinde 2 kere toplandı. Ben sancı hissetmiyorum ama o toplanmada karnım çok sertleşiyor. Şimdi acile gidiyorum bakalım ne diyecekler.
Poyrazm Zeynebakman bende 36+5gunluk oldum bendede oyle oluyo surekli sertlesiyo sol yanimda sonra birakiyo ama sanci yok doktora gorununce yaz canim bende merak ettim
Zeynebakman Bulutsevdasi Poyrazm @Pelin-08 Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ne sancı var,ne de açıklık. Boş yere alttan muayene oldum canım çok yandı ona yanarım.😂