Duygu_aslann Ekim22 ben aksam 3 kofte ve 4 kasik bulgur pilavi yiycem bide salata tabi😍 tavuk et kofte bunlardan da tiksinmek uzereyim 😂 kurtarici oluyolar
Ekim22 Duygu_aslann çok canım sıklın diğer posta yazdım Yeni aldığımız ebsensör şeker ölçüm cihazı ile ölçümüm 93 çıktı eski makine (4-5 sene öncesi ) şeker ölçüm cihazım on call plus ve vivacheck olan iki farklı cihazda biri 144 diğeri 138 ölçtü kafam çok karıştı hangisini baz almam gerektiğine dair
Duygu_aslann Ekim22 bilemedim ben optima kullanıyorum hangisi daha iyidir hicbi fikrim yok ama birisi siniri gecmis senin eger o ise daha da dikkat etmen gerekir
Ekim22 Duygu_aslann sınırı geçen eski makinem stripler in tarihi geçmiş eczacımız o doğru ölçüm verme dedi
HelensMom Benim bu akşamki menüm taze fasülye, karışık salata, yoğurtlu semiz otu salatası ve ayran🌸 ayran hayatta en sevdiğim içecek olabilir🙈
Ekim22 HelensMom çok severim hepsini afiyet olsun bizde de balık salata dolma var dolma yiyemecegim ama 😔
Mucize_ Ekim22 merhaba diyete göre şekeriniz şuanda nasıl bende yeni başladım henüz doktora gidemedim randevuma var diye . Kendim başlaıdm sizin şeker nasıl benim tokluk 156 çıktı
Ekim22 Mucize_ iyi gidiyordu bugün çık kötü çıktı son zamanda sabah toklukta sıkıntı var 😔154 çıktı yarın kontrolüm var çok moralim bozuldu 😔
HelensMom Mucize_ diyete ilk başladığım hafta benim de böyle geliyordu değerlerim, zamanla oturacaktır rayına moralinizi bozmayın
HelensMom Ekim22 154 çok kötü bir değer değil moralinizi bozmayın, gün içinde içtiğiniz suyu ve yürüyüşü artırın
Mucize_ Ekim22 aynı haftadayız sizinle benimde 28+3 moralımizi bozmamaya çalişalım . Bi forumda okudum bol yürüyüş iyi gelir demişler sizde yürüyüş yapıyormusunuz. Ben akşam 6dan sonra yürüyüşlerede başlıcam yani havanın durumuna göre
Mucize_ HelensMom daha henüz dr gidemedim dahiliye yani Perşembe günü randevu o zamana kadar dikkat edicm bend inşallah düzene girer ister istemz insanın morali bozuluyor
Mucize_ Ekim22 ben daha geçen Perşembe gittim şeker yüklemesine cuma öğrendim cumadan beri kendim diyete başladım ama hiç kendim ölçmedim şekerimi Perşembe randevu buldım o zaman gidicem. Ben aslınsa yaptırmayacaktım çok arada kaldım son 1 hafta kala yaptırırım işte aslında şöyle diyim size 14 temmuzda ölçüm oldu açlık 77 geçen hafta açlık 96 tokluk 156 çıktı tabi moral 0 bende bol su içiyorum beyaz ekmek tatlı meyve vs bıraktım