Arzuska Sağlıkla kavuşmanıza çokkk sevindim🌺 maşallah ne kadar güzel bir bebek allahım bizi de sağlıkla kavuştursun bebişlerimize ♥️ Bundan sonra sizin için hayat daha güzel olacak bebişinize sarılıp tüm kötü insanların enerjisinden uzaklaşacaksınız 🥰
Luckymom teachervera maşallah ya poz vermiş bi de yumurcak. Rabbim ömrünü uzun, bahtını açık etsin inşallah minnoşun
Mom567 teachervera kız ne oldu ne dedi anlatsna sana bişey dedimi tepkisi falan nasıldı sevdimi oğlunu
Pey Hayırlısı olsunn, 💐 bende çok korkak biriyim. Plesenta aşşağıda doğum kanalını kapattığından dolayı spinal sezeryan olacağım panik olursam diye korkuyorum. Yazınızı okuyunca rahatladım biraz olsun 🙄😇
ElifBademmm Maşaallah ikinizede. Çok sevindim sağ salım bu yoldan kurtulmanıza. Rabbim yavrun ve senin için en hayırlısı ne ise onu versin. Yavrunuzun şansı bahtı açık olsun. Doğumla beraber tüm sıkıntılarınız bitsin🤲
dlnyny teachervera hayırlı olsun dağlıkla büyütün🌸 uyuşukluğunuz ne zaman geçti çok ağrınız oldu mu bende spinal olacağım
Gizemis teachervera yaaa maşallah darısı başımıza 🥰 ameliyat sırasında bulantı oluyor diyorlar çekiştirmeler falan hissettinizmi🙁