Tombis Semabahri Canım burdan düzeltme yapabilirsin doktorun tarihine göre 1 kasim yapmalısin yapınca duzeliyor ❤
Tombis ZeynepKara. 38 hafta olunca bebek gelebiliyor sağlıklı bir şekilde 08.08.2018 de 40 haftalık oluyoruz belki daha erken de dogururuz😂 ama 08.08. Oldun istiyorum ben Insallah.
ZeynepKara Tombis bende 6 ağustos doğum günümde olsun istiyorum kardeşimin doğum günüde 6 ağustos bebişte 6 ağustos olsun mükemmel olur tabi allah en iyisini bilir ama gönlümden öyle geçiyo valla 🤗
Tombis ZeynepKara bugün 6 haftalık oldum. 5+5 te mecburi doktor a gitmek zorunda kaldım geçen pazartesi bebek ve yol sak göründü kalp atışları icine ayın 19 u gibi gel dedi ben 23 aralıga kadar beklemeyi düşünüyorum o zaman 7 hafta 3günlük olacağım Insallah.
Essraa Kayraa bencede git hatta bana doktorum dedi ki bi yere uzanma ağırlık kaldırma dinlen ani hareketlerden ve ilişkiden kaçın. Bende ayağımın altına yastık koydum uzanıyorm. Henüz başka kanamam olmadı çok şükür. İnşallah seninde olmaz bi daha🙏🏻
Kayraa Essraa aynen canım bugün gidicem bakalım ne diyecek zaten ağrımda var azıcık aman sende dinlen birşey yapma Allah yardımcımız olsun 🙏🏻