Meltem23 Seyka bende temmuzda bir düşük yaşadım, geçmiş olsun size de, rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Happymoomtugce Ipekyuksel benimde öyle canım hemen hemen aynı zaman dayiz hepimiz haftaya geçmez bize 🙂
Happymoomtugce Yelizcevik banana aynı cevabı verdiler hepimiz doğru yoldayiz anlaşılan ben işlerimden dolayı 9. Günde gidicem bakalım heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle gelelim inş 🙏💕
Happymoomtugce ZeynepKara mutlaka haber ver bize de içini ferah tut allah izniyle duyacaksın meleğini😚
ZeynepKara Happymoomtugce doktordan çıktım şimdi bebeğide gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür bin şükür 😍🤗
GizemAyan Merhaba ben biraz erken öğrenenlerdenim 3 haftalıktı daha öğrendiğimde şuan tam 4 haftalığız ama daha doktora gitmedim Bu ikinci hamileleğim ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum öyle olunca korkuyorum haliyle 😔
Happymoomtugce GizemAyan Nryakgny benimde aynısı haftaya cuma yi bekliyorum hemen hemen aynıyız canım 😊
Happymoomtugce HseyinHmeyraBakrl bu hafta normal bence 6+5 de yada tam sonuna denk gelirmiş kalbi için rahat olsun. Kişiden kişiye değişiyor geç döllenme olduysa duymaman şuan normal canım
Kayraa Essraa aynen canım bugün gidicem bakalım ne diyecek zaten ağrımda var azıcık aman sende dinlen birşey yapma Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Nryakgny Benim susamda 5 hafta içinde dün doktor gittik ve keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktorum 🙏