Essraa Kayraa benimde 5+2 de oldu hemen değiştirdim kontrolümü iğne yaptırdı doktor ve progestana başlattı
Emoooss Semabahri bidahakine kalp atışını ses kaydı yapıp zil sesi yapıcam 😂 Duyduğum da heyecandan unuttum ama bu sefer elime yazıp gidiyim diyorum 😊
Yelizcevik Happymoomtugce bende ağustos annesiyimmmm 5+3 kesemizi gördük ama kalp atışı on güne duyulurmuş 🙈
Happymoomtugce Yelizcevik banana aynı cevabı verdiler hepimiz doğru yoldayiz anlaşılan ben işlerimden dolayı 9. Günde gidicem bakalım heyecanla bekliyoruz güzel haberlerle gelelim inş 🙏💕
Semabahri Emoooss valla onu bende çok istiyorum izin verirler herhalde dimi yasak derler diye korkmuştum ben ama yoksa çekicem cuma günü 😂
Essraa Kayraa bencede git hatta bana doktorum dedi ki bi yere uzanma ağırlık kaldırma dinlen ani hareketlerden ve ilişkiden kaçın. Bende ayağımın altına yastık koydum uzanıyorm. Henüz başka kanamam olmadı çok şükür. İnşallah seninde olmaz bi daha🙏🏻
Tombis Emoooss Amin canim herkesin bebegi sağlıcakla gelsin sağlıklı kusursuz bir beden nasip etsin rabbim eli ayağı beyinsel ve bedensel olarak sağlıklı evlatlar nasip etsin bize rabbim . isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin rabbim
Aysegulserdar Amin cümlemizinkini inşallah bnm lekeleme falan olmadı Miğde bulantımda yok sizlerde varmı ?
Happymoomtugce ZeynepKara mutlaka haber ver bize de içini ferah tut allah izniyle duyacaksın meleğini😚