Happymoomtugce ZeynepKara hadi bakalım canım hayırlı haberler verirsin inşallah bende dün gittim Dr ilk randevusu bendim adam içeri alana kadar beni yerimde oturamadm🙂)
Emoooss Happymoomtugce Essraa ultrasyona da görülürdü ama benim tek kese gözüktü doktor da şaşırdı yüksek çıkmasına ama bakalım 6+3 ken kalp atışını duyduk haftaya yine çağırdı Ozaman belli olur sanırım 🙏🏻😊
Fatmaemenci Canim benim bebegim 6 haftalik oldu kesesi belli oldu haftaya tekrar gidecem persembe günü
Semabahri Emoooss zaten duygusaldim yavrusum beni iyice duygusal yaptı ne zaman bebegimle ilgili bişi dusunsem aglayasim geliyo hele geçen kontrolde doktor daha minnacık annesi diyince tutamadım kendimi çok güzel şey ya cuma gününü dört gözle bekliyorum 💞😍😇
Emoooss Semabahri o küçük minnaklar tüm dertleri unutturuyor aslında insan kendine daha dikkatli bakmayı öğreniyor 😊
Happymoomtugce Ipekyuksel benimde öyle canım hemen hemen aynı zaman dayiz hepimiz haftaya geçmez bize 🙂
Didtas Kızlar bende dün gittim doktora 5+4 lük bizim fasulye de kesesini gördük 😍 pazartesi tekrar gitçem inş kalbini duyarım ❤S
Didtas Kayraa ben telefon açmıştım reçete yazdı hemen acil de yaptır dedi sonra da muayeneye gittim bi sıkıntı yok dedi.yine de bi ara sor istersen ama normalmiş kahverengi lekelenme
Essraa Kayraa benimde 5+2 de oldu hemen değiştirdim kontrolümü iğne yaptırdı doktor ve progestana başlattı
Didtas Kayraa doktoruna ulaşabilirsen bi telefon aç sor bence önemli bişey değildir muhtemel sadece kahverengiyse