Kubra2012 kahve-cekirdegim evet ishal mide bulantısı bebek toplanması kramp beş agrısı bunlar doğum belirtisi inşallaj sizinki bekler benm ki gelir canm 🙏
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim hem mide bulantısı hrm ishal var açılmam 3cmden sonra durdu ilerlemiyor
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 kaç haftalıksınız mide bulantısı açılma belirtisimiymiş acaba doktorunuz bilgi verdi mi açılmayı hissettiniz mi
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim açılmayı hiç hissetmedim doktor demese hala bilmezdim sanırım. 37 haftada başladı mide bulantım. Doğum başlangıcı vücut doğuma hazırlanıyor dedi
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 kasılma sancı rahime düzenli baskı tarzı olmuşmuydu yani benimde açılmam mı oldu acaba ya inşallah değildir 🥺 açılma olsa sorun olur mu doğum olur mu acaba
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim kasılma oluyordu, bi kaç gündür sancım var ama açılmam ilerlemiyor bu kez. 1 haftadır ilerlememiş 3 cm kaldı. Yürüyüş yapıyorum çömel kalk falan inşallah hızlandırır süreci
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 inşallah hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza alın ama benim doğum belirtisi değildir inşallah 🥺
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim amin inşallah sağolun. İnşallah değildir sizin bebeğiniz çok küçük daha sağlıkla gelsin