kahve-cekirdegim Kubra2012 inşallah sizin olmuştur hayırlısıyla kucağınıza alırsınız da benim olmasın erken doğumdan korktum hep şimdi de afedersiniz ishal olmuşum bunu da doğum belirtisi diyorlar inşallah değildir ya napıcağımı bilemedim inşallah tekrarlamaz 🥺
Kubra2012 kahve-cekirdegim evet ishal mide bulantısı bebek toplanması kramp beş agrısı bunlar doğum belirtisi inşallaj sizinki bekler benm ki gelir canm 🙏
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim hem mide bulantısı hrm ishal var açılmam 3cmden sonra durdu ilerlemiyor
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 kaç haftalıksınız mide bulantısı açılma belirtisimiymiş acaba doktorunuz bilgi verdi mi açılmayı hissettiniz mi
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim açılmayı hiç hissetmedim doktor demese hala bilmezdim sanırım. 37 haftada başladı mide bulantım. Doğum başlangıcı vücut doğuma hazırlanıyor dedi
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 kasılma sancı rahime düzenli baskı tarzı olmuşmuydu yani benimde açılmam mı oldu acaba ya inşallah değildir 🥺 açılma olsa sorun olur mu doğum olur mu acaba
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim kasılma oluyordu, bi kaç gündür sancım var ama açılmam ilerlemiyor bu kez. 1 haftadır ilerlememiş 3 cm kaldı. Yürüyüş yapıyorum çömel kalk falan inşallah hızlandırır süreci
kahve-cekirdegim Emirinannesi34 inşallah hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza alın ama benim doğum belirtisi değildir inşallah 🥺
Emirinannesi34 kahve-cekirdegim amin inşallah sağolun. İnşallah değildir sizin bebeğiniz çok küçük daha sağlıkla gelsin