Melos12 zeynepemiromer normalde 1800 TL ydı ama ev sahibim iyi biri çıktı bebekli olduğumuzu görünce indirim yaptı ama tabi zamı 200 den aşağı yapmaz yakındır zamıda Rabbim herkese ev nasip etsin gönlüne göre inşallah hayırlı komşuyla birlikte🙏
Ogretmenanneyim zeynepemiromer 1800 2000 2400 bu civarlarında biz 1800e oturuyoruz ama cidden nezih güzel bir sokak eşiniz polis memuru mu
Oznurunannesi zeynepemiromer bizde esenyurtta oturuyoruz hos bi semt degil ama burdada kiralar aldi basini gidiyor ben 2 +1 de oturuyorum 1400 oduyoruz
zeynepemiromer Oznurunannesi evet esenyurt düşünmüştük ama herkes çevre iyi değil dediği için vazgeçtik
Oznurunannesi zeynepemiromer evet kotu bir cevresi var ama bazi yerleri iyi belediye universite tarafi tabela.olarak geciyor ben orda oturuyorum memnunum daha ilerisini kesinlikle dusunmeyin :)
zeynepemiromer Avciii Maltepe hangi yaka da canım ben buraya yabanciyimda eşim de şu an da evde yok soramadım ona
Elif_Eda zeynepemiromer Ya bix 1300 e oturuyoruz dediğim gibi semtine göre değişiyor gidiptr yayla çamlıkahve soğanlı meydana bakarsanız oralar tabi pahalı ☺️ Ama her yer uçmuş durumda