Liyaa ben fikir vermesi açısından yazayım. Öncelikle hikaye kitapları aldım ona okumak beraber resimlerine bakmak için, zeka kartları aldım yenidoğanken bakılacak, mini kitaplar aldım hayvanlar meyveler taşıtlar meslekler tanıtan. Oyuncak olarak küçük amugurimi bir oyuncağımız var bez, gece lambası gibi bi şey var aydede müzikli ve ışıklı yenidoğanken seviliyor, fisher price çıngırak fisher price aynalı tef, fisher price diş kaşıyıcı,beşli geometrik şekiller (tahta bu 1 yaşından sonra kullanılıyor ama uygun diye almıştım), hayvanları bul tak eşleştirme oyunu aldım,zuzu toys happy rings aldım, bimin aktivite minderini almıştım bi arkadaşım çok memnun değildi bide fisher price aldım,pusete bebek arabasına takılan titreşimli sesli bi oyuncak aldım bondigo köpek, e bebekten çıngıraklı bez top aldım kasanın orda satılıyor hep,hışırtılı bez kitap aldım,parmak kuklası aldım (bu son saydıklarım 0-6 ay için),puzzle train aldım ahşap (bu 1 yaşından sonrası içinmiş ),hareketli kitap serileri var onlardan 4 tane falan aldım hareketli kumsal hareketli uzay gemisi vs bide h&mden tüm bu oyuncakları koymak için oyuncak sepeti aldım kitapları bizim kitaplığımızda 💙ben biraz kitaba ve oyuncağa düşkünüm kıyafeti az olsa da olur gelişimi için bunları önemli buluyorum 😊