Asel6 Güzel annelerimiz sonlara yaklaştık nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasınız hangi şehir hangi hastanedesiniz ? 🤭
Milenka Asel6 son 26 36+2 deyiz heyecanla bekliyoruz. İstanbul Emsey Hastanesi’ne devam ediyorum ❤️ Sağlıkla sihhatle Allalim bebislerimizi kucağımıza inşallah 🤗
bebegim04 Asel6 36+0 hastaneye daha karar veremedim şuana kadar hep devlete gittim kontrollerime İstanbul Anadolu yakasındayım 🥰
Ays0 34 haftalığım, ultrasona göre 35 görünüyorum doğuma son 30 günüm kaldı. Zorunlu sezaryen olacağım. Adana’da yaşıyorum (sıcaktan sürünüyorum) 😂 Özel Altınkoza hastanesi Ersin Sürmeliler’e gidiyorum. Yarın randevumuz var bakalım minnoşum nasıl 🙈
Asel6 Ays0 benim 15 aylık bir oğlum var şimdi, bende İzmirin sıcaklarındayım Rabbim yardımcımız olsunn klimasız durulmuyor doğumdan sonra ne yapıcaz bakalım🤭 34 haftalığız bizde o da erkek geliyor bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 😍
Asel6 Yoncamikk benimde ilk doğumum Bursadaydı Esentepe hastanesi gönül hanıma gidiyordum çok memnundum ama şehir hastanesi de çok güzelmiş kolay sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah 😍
2bebek3gebelik Asel6 36+4 bugün. 8ağustos son densede başından beri 38haftada doğum yapacak ışık gibi geliyor artık heyecan dorukta
Asel6 2bebek3gebelik evet son günün ne zaman olacağı belli olmuyor benimde ilk doğumum geçen sene 4 nisan görünüyordu oğlum 1 nisanda Dünya’ya geldi 🤭
ecevecev21 35+2 yiz. Geceleri adeta kabus asla uyuyamıyorum kaygılar bi taraftan sıcaklar bi taraftan. Eller ayaklar şiş,Bulantılarımda tekrar başladı bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum 😢😢
Asel6 ecevecev21 inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza da alın ben İzmirde yaşıyorum aynı şekilde iki gündür midem bulanıyor bir iştahsızlık söz konusu ve geceleri ellerim ayaklarım ateş gibi oluyor 🤦🏻♀️🤭
2bebek3gebelik Asel6 ilk doğumumda öyle oldu 22 Mart sondu 18 Mart’ta kızım dünyaya geldi bu bebişim inşaallah 37 38 haftada gelir mahvoldum artık
SeydanurBK Asel6 35+1deyiz son 34 Allah nasip ederse ama doktorumuz her an hazırlıklı olmamızı soyledi. Bütün hazirligimizi yaptık kızımızı bekliyoruz çok şükür 🤗 Hastane cantamiz hediyeliklerimiz, kızımızın eksikleri tamam ☺️ İstanbul’dayım Medistate Hastanesi’nde dogumumuz olucak inşallah 🤗