Ays0 34 haftalığım, ultrasona göre 35 görünüyorum doğuma son 30 günüm kaldı. Zorunlu sezaryen olacağım. Adana’da yaşıyorum (sıcaktan sürünüyorum) 😂 Özel Altınkoza hastanesi Ersin Sürmeliler’e gidiyorum. Yarın randevumuz var bakalım minnoşum nasıl 🙈
Asel6 Ays0 benim 15 aylık bir oğlum var şimdi, bende İzmirin sıcaklarındayım Rabbim yardımcımız olsunn klimasız durulmuyor doğumdan sonra ne yapıcaz bakalım🤭 34 haftalığız bizde o da erkek geliyor bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 😍
Asel6 Yoncamikk benimde ilk doğumum Bursadaydı Esentepe hastanesi gönül hanıma gidiyordum çok memnundum ama şehir hastanesi de çok güzelmiş kolay sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah 😍
bebegim04 Asel6 36+0 hastaneye daha karar veremedim şuana kadar hep devlete gittim kontrollerime İstanbul Anadolu yakasındayım 🥰
2bebek3gebelik Asel6 36+4 bugün. 8ağustos son densede başından beri 38haftada doğum yapacak ışık gibi geliyor artık heyecan dorukta
Asel6 2bebek3gebelik evet son günün ne zaman olacağı belli olmuyor benimde ilk doğumum geçen sene 4 nisan görünüyordu oğlum 1 nisanda Dünya’ya geldi 🤭
ecevecev21 35+2 yiz. Geceleri adeta kabus asla uyuyamıyorum kaygılar bi taraftan sıcaklar bi taraftan. Eller ayaklar şiş,Bulantılarımda tekrar başladı bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum 😢😢
Asel6 ecevecev21 inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza da alın ben İzmirde yaşıyorum aynı şekilde iki gündür midem bulanıyor bir iştahsızlık söz konusu ve geceleri ellerim ayaklarım ateş gibi oluyor 🤦🏻♀️🤭
2bebek3gebelik Asel6 ilk doğumumda öyle oldu 22 Mart sondu 18 Mart’ta kızım dünyaya geldi bu bebişim inşaallah 37 38 haftada gelir mahvoldum artık
SeydanurBK Asel6 35+1deyiz son 34 Allah nasip ederse ama doktorumuz her an hazırlıklı olmamızı soyledi. Bütün hazirligimizi yaptık kızımızı bekliyoruz çok şükür 🤗 Hastane cantamiz hediyeliklerimiz, kızımızın eksikleri tamam ☺️ İstanbul’dayım Medistate Hastanesi’nde dogumumuz olucak inşallah 🤗
Asel6 2bebek3gebelik öyle demeyiin 😔 erken gelmesi iyi değil ki anne karnında ne kadar gelişimini tamamlara o kadar iyi doğduğunda da her şey günlük gülistanlık olmuyor ki gazı var emmesi var uykusu var 🤭 tabiki zor zamanlardayız artık bir çok kısıtlanmamız oluyor her anlamda ama bizler güçlüyüz Rabbim verir onun kolaylığını daha da sıkıntı etmeyin kendinize, kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
2bebek3gebelik Asel6 dediğin gibi tabiki ama benim kollarım tutmuyor artık karpal tunel sendromu var artık yemek yemekte saçımı toplamakta hatta duş almakta daha aşırı zorlanıyorum kendi başıma bişey yapamaz oldum ve benim bir tane daha çocuğum var bakmakla yükümlüyüm. Bunu yaşamadan anlattıklarımla anlamanız bile mümkün değil.
Vera_vera Asel6 37+3teyiz bizde istanbulda oturuyorum doğuma 18 gün kaldı ama dayanılmiyacak kadar aşırı sıcaklık var ve teşınma durumumda var haftaya ne yapıcam bilmiyorum🤦🏻♀️
Asel6 Vera_vera biz İzmirdeyiz dışarısı şu an 40 derece evin içi 30-31 arası değişiyor klimasız durulmuyor Rabbim size de kolaylık versin doğumdan sonra napıcaz bakalım soğuk soğuk bir şeyler içmek istesek kısıtlanıcaz illa ki 😔