cennetkokulum_ Eceatesx ayyy adana diyince güneşe kurşun sıkan adam geliyo 🤣🤣Rabbim yardımcın olsun canım
Ruyasusam Eceatesx Biz İstanbul da eridik bittik gerçekten Allah yardımcınız olsun çok zor dayanmak 🥲
Eceatesx cennetkokulum_ şuan bendede var mide yanması süt iyi geliyordu ama bitmiş evde of napsak ki acaba
cennetkokulum_ melek6161 süt içiyorum fayda etmiyo soda içiyorum fayda etmiyo sol tarafa yat diyolar yatıyorum yok 😆
ogrencianne35 cennetkokulum_ ben 9 haziran da doğum yaptım şanslıyım 😂😂 allah sizlere yardım etsin yazın gebelik daha zor yani ben tam yazı yaşamadığım halde mahvolmuştum 😂😂
cennetkokulum_ ogrencianne35 Allah analı babalı büyütsün canım benim valla ben buhar olacam az kaldı 😅😅
Burcu_NFUE cennetkokulum_ hoşbuldum ☺️ Benimde eşim işte misafirlerim 2 de gitti etrafı toparladım magnezyum içtim telefonu elime aldım uykuda tutmadı şöyle uzanıyorum ☺️☺️ Bugünlerde gece uykusu pek yok bende 🤪😂
cennetkokulum_ Burcu_NFUE ne güzel canım ben de uyudum uyandım bidaha uyuyamadım dedim biraz forum da takılalım uykumuz gelsin
1prensannesi-34 Bende azcık uyumuşum ter kana batmışım resmen sıcağa uyandım duş alıp yatmıştım oysa hortladım bu saatte evde devriye atıyorum vantilatörde var evde ama oda çarpıyor beni tutukluyorum açmaya korkar oldum o yüzden Allah yardımcımız olsun kızlar 🥵