Ruyasusam cennetkokulum_ Aşırı sıcak, kocam çılgınlar gibi horluyor, göbeğim bağımsızlığını ilan etti… ee siz daha daha nasılsınız 😂😅
Eceatesx cennetkokulum_ ben 10 dk bı dalmışım sonra tuvalete geri kalktım dedim kalkmisken bı bakiyim ne var ne yok 😂😂sanırım şimdiden alıştırma yapıyorum kendime 36+1😂
cennetkokulum_ Ruyasusam yaa vallahi bende öyle çok sıcak midem yaniyo düz Uyuyamiyorum oturarak uyumam lazım yok yine gelmedi lavaboya kalktım geldim uyku gitti benim herif de fosur fosur uyuyo hayat erkeklere güzel ha ama olsun bunlar zor olsa da güzel duygular 😅
cennetkokulum_ Zezz ay dikkat edin çarpmasın valla bizim burada da gram esmiyo camları açmaya korkuyorum yeşillik dolu buralar eve bisey girerse falan diye
Ruyasusam cennetkokulum_ Aklı olan hamileligin son ayını yaz mevsimine denk getirmesin bide bunu eklemek istiyorum 🤣🤣
cennetkokulum_ Erkenanne ayyy vallaha mi normalde 7 buçukta ayaktayım ama haftada bi iki gün böyle 3 de uyanıyorum sonrası Allah kerim kaçta uykum gelirse
Davetsizmisafir Tuvalete kalktım zor bela kızıma süt yaptim için yanmış sıcaktan birde şu içeyim dedim uykuda gitti karnımdaki de uyandı birlikte oturuyoruz😄
Zezz cennetkokulum_ orasi neresi..bulundugun yerde bahceki bi site ama uyuyamiyorum bide calisiuirum calismada son haftam
cennetkokulum_ ogrencianne35 yazın hamilelik zormuş gerçekten ama güzel şeyler olsun annelik zor olsa da çok güzel bi mertebe sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah
ogrencianne35 cennetkokulum_ ben 9 haziran da doğum yaptım şanslıyım 😂😂 allah sizlere yardım etsin yazın gebelik daha zor yani ben tam yazı yaşamadığım halde mahvolmuştum 😂😂
Eceatesx cennetkokulum_ şuan bendede var mide yanması süt iyi geliyordu ama bitmiş evde of napsak ki acaba