mrveaksu Bende 5+5 haftalığım keseyi falan gördük ancak kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktor 7 haftalıkken duyabiliriz dedi. Bugün sabah çok aşırı bulantı ile uyandım kusmadım ama baya kötü oldum 😔😔 kasımın 4nde kpss sınavım var eğer sınava kadar daha fazla artarsa içine bide kusma eklenirse çıkarırlar beni sınavdan muhtemelen 😔 Bebeğim iyi olsunda olmadı tekrar girerim Allahın izniyle napalım😊
Fikriye001 Ozge2304 vanjinal muayene ile mi ultrason ile mi duydunuz bende 6+2 iyim gitsem duyar mıyım acaba doktorum 7. Haftada gel dedi ama çok sabırsızlanıyorum
MelikeGkhn Bi de zencefil çayı diyorlar ama daha o derece artmadı artmaz inşallah🙏🏻Sizin de Önerileriniz olursa yazın kızlar☺️
Fersuncan Merhaba kızlar bende 6+1 hamileyim yarın bebişimizi görücez inş herşey güzeldir🙏🏻 Uyku hali çok fena ayakta uyuyorum resmen
Burcum32 Kızlar bende 7+3 haftalık hamileyim bugüne kadar gogsum attırdı mide bulantim çok olurdu sabah ağrım oldu karnimda ne göğüs ağrısı ne bulantı yok ilk hamileliğim acaba bı sorun mu var bilemedim napayim
Metehanliya Burcum32 canım hiç endişelenme . Bende 8+4 günlük gebeyim. 7 haftada bulantım başladı 8. Haftada birden kesildi. Gögüslerim sanki şişliği gitti. Doktora gittim herşey yolunda. Kesilip devam edebilirmiş bulantılar😳
Jass 6+4 geçen hafta gittim doktora kesesi bile çok zor göründü şüpheli dedi doktor pazartesi tektar gel normal ultrasonla görünmezse vajinal ultrasonla bakıcaz dedi baya tedirginim halsizliğim çok var kramp da oluyor sürekli 2 gündür de ara ara miğdem bulanıyor
Iremdgr Neva77 merhaba öncelikle bende aynı senin yasadiklarini yasıyorum kahverengi lekeleme oluyo arada ama ince çizgi gibi normal mi bu lekelenmeler