HaticeSahin Bebisinizin kalbini dinlediniz mi ? Sizde de sıcak basması kramp yorgunluk uyku hali var mı? Grup oluyor mu burda kurabilen yapsa aynı hamisleri🤗😘
MinikkkMucizem HaticeSahin bende sadece kasık ağrısı oluyo arada o kadar bi de 2 gündür bazen midem bulanıyor 6+6 haftalık hamileyim keseyi 5+3 de gördüm inşallah perşembe günü 7+2 olduğunda kalp atışını duymaya gidicem
Medinesoysal HaticeSahin aynen canım ya bende de oluyo ama uyku çok olmuyo bel ağrısı kramp nefes darlığı bunalma 😂😂
BeyzZaA HaticeSahin sıcak basması yorgunluk oluyo ama kramp girmesi dünden beri kesildi tedirginim bu yüzden bugün tam 6 haftalığız çok şükür gitsem kalp atışını duyarmıyım bilmiyorum
MelikeGkhn Ben de 6+5 oldum arada kaşık ağrısı oluyor bi de bol bol uyku 3 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükür :) darısı herkese sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
slmynsbkm ben de 5 hafta + 4 gunlugum iki gun sonra kontrole gidecegiz sizce kalbini duyarmiyim kese gozukur mu cok merak ediyorum
MelikeGkhn slmynsbkm keseyi görürsünüz inşallah canm ama kalp atışı için erken vaktinde duyarsın inşallah🙏🏻
Neva77 6 +1 im bende keseyi gördük cok şükür ama ara ara cok yorulunca kahverengi lekeler oluyor bazen midem bulaniyor kasik batması oluyor cumartesi de kalp atışını duyarız ınsallah
Iremdgr Neva77 merhaba öncelikle bende aynı senin yasadiklarini yasıyorum kahverengi lekeleme oluyo arada ama ince çizgi gibi normal mi bu lekelenmeler
Gulsahgrnn Bizde keseyi ve bebeği 5+3 de gördük bu pazartesi de kalbini dinlemeye gidicez inşallah iple çekiyoruz
MelikeGkhn BeyzZaA rahat ol canm duyarsın muhtemelen am 8 hatta 9. Haftaya kadar da normal duyulması kramplar da adet agrısı şeklindeyse rahat ol rahim büyüyormuş normalmiş
BeyzZaA Gulsahgrnn benimde doktorum haftaya gel dedide 6 haftalık duyanda var bide ağrım kesildi ya kontrol amaçlıda gitmek istiyorum bi göriyim diye
Fatosadn Kızlar ben tam 6+0 da kalp atışını duydum .şuan 7+3 bel ağrım çok oluyor ve sol bacağımda kasılma sizce normal mi ?
BeyzZaA MelikeGkhn evet işte kramplarım vardı ama 2 gündür yok endişe ediyodumda kan yoksa korkma dediler