uygaranne 5+3 keseyi gördük 🙏🏻 7 haftalık olduğunda Öneriyo doktorlar kalp atışı için inş ptesi duyacacagız.inanılmaz mide bulantım var üstüne bişey de yiyemiyorum sürekli kusuyorum.sevdiğim herşeyden bile iğrenir oldum malesef😔
Metehanliya Burcum32 canım hiç endişelenme . Bende 8+4 günlük gebeyim. 7 haftada bulantım başladı 8. Haftada birden kesildi. Gögüslerim sanki şişliği gitti. Doktora gittim herşey yolunda. Kesilip devam edebilirmiş bulantılar😳
gmayda HaticeSahin HaticeSahin 6+4 üm kasık ağrılarım var sadece bulantım hiç olmadı benim. Doktorum 8 yada 10.haftada duyucaz kalp atısını diger türlü tehlikeli olabiliyor dedi bana 🤔
slmynsbkm bugun kontrole gittim keseyi gorduk 1.3 cm dedi kalp duyulmadı 5+5 gunluk haftaya tekrar gitcez kalbini duyarim ins. mide bulantilari kacinci haftada baslar bende yok henüz cok sukur. kizlar cok acikiyorum sizde de varmi bu
Mutlulugummm slmynsbkm bende5+6haftaligim yeni gördük keseyi kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi ...bendede aşırı acıkma olayı var ne kusma nede bulantı aşerme hiçbişey yok
slmynsbkm Mutlulugummm ayni belirtileri yasiyoruz demekki insallah mide bulanmasi olmaz 7.ayda baslar diyorlar ama calistigim icin korkuyorum surekli bulanti yasamaktan
Mutlulugummm slmynsbkm ınsallah olmaz canim ya ben malesef çalışamıyorum eşim çok evhamli😂😁bisey olur dye korkuyor ne iş yapıyorsun
slmynsbkm Mutlulugummm milli egitimde calisiyorum memurum hal oyle olunca hamilelik var diye ayrilamiyorum iste doguma kadar devam 😁
miniko HaticeSahin 7+2 bugün duydum çok şükür sıcak basması oluyor evet için kayniyo sanki mode bulantısı da var 1 ata geçer illaki
Fersuncan İlk doktorumuzdan memnun kalmadık aslında iyidi ama seminerleri çok olduğundan ve randevu almak için çok beklettiği için vazgeçtik.başka doktorla devam edicez.daha ultrasonda bile bakmadı ilk doktor 😒 yarın inş keseyi bebeği ve kalp atışı duyarız 🙏🏻 İzmir özel can Hastanesi Şebnem hanım doktorumuz