Adalina09 Kuben Yani minder çok daha rahat olabilir biraz gereksiz geldi bana açıkçası tabıkı sen bilirsin
metehaninannesiii aybkaslan rica ederim canım eşim bölge sorumlusu da ona atmışlar bende ondan aldım hahahaha 😂😂😂
HurremSultan metehaninannesiii istanbulda bölge sorumlusu de de bari hangilerine gelicegini bilelim😂ajanlık yaparsın belki bize😁😁
metehaninannesiii aybkaslan eşim şey diyir bile geliyorsa a101 şoka da gelir diyor hep öyle oluyor zaten biri görünce nispet yapar gibi onlarda yapıyor 😂😂
aybkaslan metehaninannesiii Evet bende onu düşündüm o haftalarda kesin a101 ve şokda da olacaktır aynı ürünler hepsinin kapısına birini dikicez artık 🤣🤣
Nelmali metehaninannesiii annem ay sonuna şoka gelecek galiba demişti bugün hepsine birlikte gelecek yine galiba 😄
Hafizeplt metehaninannesiii ya aynı küvet setini yeni almıştım 220 liraya 🤦🏻♀️çok güzel ama tavsiye ederim hiç yer kaplamıyo alcak olnlar erkenden gidip alsın 😅
Hafizeplt metehaninannesiii böyle olunca da insanın aldıkça alası geliyo ya bim in müslim leri güzelmiş gideyim onlardan alayım bari a101 bitti😂😂