Kuben metehaninannesiii ayy bugün aklımdan geçiyordu ne zaman kampanya olacak diye 😃 şu babynesti bu kez alacağım inşallah
Nelmali metehaninannesiii dort gözle bekliyordum hatta her gun saydiriyordum bime başka zaman getirirler benim alacagim zaman getirmiyorlar diye cok sevindim su an 😂😂
Adalina09 Kuben ben geçen sene 30 liraya almıştım yastığı kundağı ile birlikte bir magazadan ama çocuk pek yaramadı içinde
Happyasya metehaninannesiii böyle görünce bi hevesle gidiyorm, ama çoğu mağazaya gelmemiş falan oluyor elim boş dönüyorum. İnsanları izdiham ediyorlar keşke stokları galan arttırsalar
metehaninannesiii Happyasya çok mağaza var kuzum yani mecbur bu şekilde olması biraz yorucu oliyir tabi ama
Adalina09 Kuben Yani minder çok daha rahat olabilir biraz gereksiz geldi bana açıkçası tabıkı sen bilirsin
aybkaslan metehaninannesiii Yaa çok iyi oldu uzun süredir bekliyodum teşekkür ederiz bilgi için 🥰 nerden baktınız acaba diğer sayfalara da göz atalım
metehaninannesiii aybkaslan rica ederim canım eşim bölge sorumlusu da ona atmışlar bende ondan aldım hahahaha 😂😂😂
Nrokc metehaninannesiii şu katlanır küvettir maşrapadır fiyatı da iyiymiş kullanışlı yerden tasarruflu amaaaa katlayıp açtıkça su sızdırma olayı olur mu acaba ..🤔