Hav12316 Sevimp bende Ağustos 1 ile ile birlikte 10 arası çok heycanlıyım ev işleri zorlaştı yemek bile yapasım gelmiyor sıcak bir yandan hazırlıklarınız ne durumda
Sevimp Hav12316 Hiçbir eksiğim kalmadı benim herşeyi hazırladım hastane çantamda hazır. Bayramdan sonra evi temizletmek kaldı bı tek çok şükür 🥰
Humanur2021 Sevimp 9 ağustos görünüyor ama ağustosu gormeyebliriz belki 🙈🤲 bakalm 2 hafta sonra belli olur 🙏🤰🏻
Mihriban_27 Benimde son 40 gün normal doğum dedi aksi bişey olmazsa oda ağustosun 20 sine kadar bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım 🥰❤️
Ays0 14 ağustosta diye konuştuk doktorumla ama gelişimi vs önden gidiyordu en son tekrar konuşalım belki daha erken gelebilir dedi cuma günü kontrolüm var bakalım. Değişmezse son 30 gün 🙈
Tulis_bebisi 46 gün 30 ağustosta tam haftası doluyor erken yada geç gelirse deisir nasip 40 hafta üstü doğum olsun istemiyorum pozisyon almadi henüz doğum kararı alamadık ama önceliğim normal doğum bakalım hangisi hayirliysa o olsun die dua ediyorum 😊
prensesannesi_34 Tulis_bebisi yaa ayni zamanlarimizz 🙈🙈 bizimde son gun 30 agustos insalah hayirliyla kucaklarimiza aliriz bizde henuz pozizyon almamisiz bakalin insallah döner ve normal dogum olur saglikli bi sekilde 🤲🏽🌸
Addile Sevimp azz kaldı azz agustos ortası inşallah bizimde saglıkla gelsinler inşallahh çok heycanlıı 🌸🎊🎊
Hlmdmr Sevimp 30 ağustos gb sezeryan olacak insallah okqdar bekler 2 gündür çok ağrı veriyor sıkıştırıyor doğum pozisyonun da ama 3. Doğum sezeryan olcak bakalm hayırlısı
Aysnn3705 Sevimp eğer beklerse 10 Ağustos görünüo doğumum ama yaklaştıkça korku basıo ya erken gelirse die en azından bayramı atlatsak gözüyle bakıyorum o zaman 37 hafta da doluyo
Alize1 Sevimp şuan 34 +3 deyiz 36. Haftada gidicem. Önceki doğumum sezeryan olduğu için 36. Haftada karar veririz güne dedi doktorum 37 de veya 38 de olucak Insallh bakali m şimdilik 3 hafta gibi bi süre var