Mltmtb Kv- benim de sezaryen 15 agustos olucak sanirim 13,15 arasi ama ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi dedi.
babymik bende öyle kızlar sıcaklar kilolar zorluyo ayakların için yanması kasık ağrısı yaşıyomusunuz sizde adet sancısı gibi ara ara uygulamaya göre ağustos 12 ama Allah bilir tabiki allah hepimizin bebişlere sağlık versin hayırlı doğumlar
Sevimp babymik Yalancı sancılar gelip gidiyor tabii ben rahim ağrısı çok çekiyorum yurutmuyor bile şişlikler zaten inmiyor sıcak bı yandan 😂
Havva_Altun Mltmtb Allahım kolay Doğum yapmayı nasip etsin herkese 26 sında gitçem hastaneye randevum var benim Doğumun nasıl olacağı belli olur ozaman 🙏💙
Sevimp Hav12316 Hiçbir eksiğim kalmadı benim herşeyi hazırladım hastane çantamda hazır. Bayramdan sonra evi temizletmek kaldı bı tek çok şükür 🥰
MehmetBarlasinAnnesi Uygulamaya göre 19 ağustos gözüküyor 35 kaldi yani ama oğlum biraz erken gelecekmiş gibi hissediyorum aşağıya inmeye başladı bile 💙💙
Sevimp MehmetBarlasinAnnesi Erkekler 40 haftayı doldurur derler ama bende içime doguyor 40i görmem gibi 😂