Ogretmenim7 ecemsmom yok aç karnına alıyorum yemekten 2 saat sonra falan 2 saat geçmedende çay kahve vs ıcmıyorum etkisini göstermesı ıcın
minikturta ecemsmom benimde tansiyonumu falan oynatıyordu mide bulantısı yapıyordu doktoruma söyledim yemekten 2 saat sonra ya da yatmadan içebilirsin dedi bende yatmadan ıctim hep ve çok faydasını gördüm
ecemsmom minikturta bende yatmadan önce alayım diye düşünüyorum ama bitane de vitamin var oda midemi bulandırdıgı için gece içiyordum üst üste ağır gelir mi acaba
minikturta ecemsmom sanmıyorum ağır geleceğini o kadar hap kullandık bir arada ağır geleceğini düşünüyorsanız alarm kurun 1 saat arayla için 🤭
Aysnn3705 ecemsmom sabah ve akşam aç karnına günde 2 tane içiyorum ilk zamanlar midem bulanıyordu içerken artık olmuyo ama 4.5 aydır içiyorum
Mom0726 @ecemsmom gynoferro sanol kullandım yan etki yaptı bende sırtım falan kurdeşen döktü ağzımın kenarları yara falan oldu bıraktım 2 hafta, şimdi başka kullanıyorum bir daha asla kullanmam o ilacı çok kötü olmuştum.
Aysnn3705 ecemsmom 4 ayım dolduktan sonra verdi doktor folik asit bıraktırdı ona başlattı bide magnezyuma