Sevvalbbke ecemsmom beni mahvetmisti sağlık çalışanıym direk Farketmistim ondan olduğunu gün boyu kusuyordum onu ictigimde direk kestim
ecemsmom Sevvalbbke bende sabah aç karnına aldım kustum tüm günümü zehir etti daha da içmeye cesaret edemedim
Tugbahsen Aç karnına içemiyorum yemekten 1 veya 2 saat sonra içiyorum ama bu sefer de mide yanması yapıyor 🙁
Busra_kr Avokado Nasıl yazmam gerektiğini sizden öğrenicek değilim.Canım öyle yazmak istedi ve yazdım 😎
Reyyan1990 ecemsmom aşırı derecede mide bulantısı yapıyor 29 haftamız bitecek hala kusmalarim devam ediyor sabah aç karnına içiyorum..😔
Esila_kayacan ecemsmom aç kullan demişti 2-3 sefer içtim içemedm midem bulanıyordu danıştım doktoruma tok alabilirsin demişti
Zehraa89 ecemsmom Ben sabah ac karnına içiyorum canım herhangi bir yan etki yapmadı bayaadir kullaniyorum
Meliiil23 ecemsmom 2 güne bir içiyorum sabahları kahvaltıdan önce alıyorum genelde ama bazen unutuyorum gece yatarken alıyorum
Aysnn3705 ecemsmom 4 ayım dolduktan sonra verdi doktor folik asit bıraktırdı ona başlattı bide magnezyuma
ecemsmom Aysnn3705 bende folik asiti bitirdim sonra multivitamin verdi balık yağı felan da var içeriğinde ama bu kan ilacınında da vitaminler var anlamadım valla
Aysnn3705 ecemsmom bana vermedi balık yağı falan sadecekan tahlillerimle vitaminlerim düşük çıktı D vitamini ilacı ve B12 iğnesi verdi onları kullandım btti
Avokado Ogretmenim7 eminim öyle olduğuna zaten ama artık insanların yanlış kullanımına dayanamamaya başladım. Bi kelimenin doğrusunu bilmiyosan yazma kustum yaz mesela
Ekose9 ecemsmom bana da aynı ilacı verdi fakat kötü olduğum için belki de psikolojik bilmiyorum oligofer kan ilacı ile değiştirdi sıvısı şase olarak sabah içiyorum direkt günde bir kez
aycanerbas ecemsmom doktorum sabah ve akşam aç karna diye önerdi bende yan etki yapmadı ama aç karna içip 1 saat sonra yemek yemediğimde midem bulanırdı ilaçtan mı psikolojik mi bilemiyorum 😊