Elisammmbade esmerrmm her akşam yiyorum valla sonra süt içip kendimi avutuyorum😂😂 neyseki doğuma son bir hafta kaldı🥰
hamishanne Failknr Ben de aynı bu şekilde geçiriyorum, yazın o kadar güzel meyveler var ki şükür 😇 İnsan tatlı aramıyor
GLshkrasln esmerrmm bnmki abur cubur sayılmaz çünkü ben onları sağlıklı hale getirdim🤦🏻♀️ 🤫🤫 cipsi yoğurtla,çikolatayı sütle, dondurmayı üzerine fındık fıstıkla yedim o yüzden abur cubur sayılmaz sayılsa da zararlı değil hhhh 🤫😂😂😂😂🤦🏻♀️
Emiryigit47 GLshkrasln İnsanın kendini farklı bi şekilde avutmasıda güzel 🥰🥰🥰 mide yanması olmuyor mu kııı🤦😫
asem89 esmerrmm hep yemesem de bazen cips ama daha çok çekirdek veee soslu Mısır yiyorum hatta şuan soslu Mısır yerken bunu yazıyorum😂😂
Bahser esmerrmm bu abur cubur kısmına evde yaptığımız kek pasta meyve suları dahıl mı öyle ise buraya siğdıramam 😂
Meless esmerrmm ben abır cubur ne kelime elimden çikolata eksik olmuyor😂 doktor her defasında kızıyor bebek kilo alıyor diyor ama ben dayanamıyorum😂
Nurnr esmerrmm 13. Haftamızdayız hamile olduğumu öğrendiğimden beri abur cubur yemiyorum tutuyorum kendimi zor olsada 🥴
Suzannaz gunesveguney 12. Haftamdayım mide bulantım yüzüne hiçbirşey yiyemiyorum ne yemek ne avut cubur 😭
gunesveguney Suzannaz yaaaa 😞 benim hiç bulantım kusmam olmadı şükür ama iştahsızdım6 kilo verdim bide bulantı kusma olsa daha da verecektim heralde 😂 daha yeni düzeldi benimde iştahım 😞 arada yiyorum bunları 🙈 geçer kuzum az kalmış 1-2 haftaya hafifler inşallah bulantıların
cicegiburnundaanne Canımın çektiği (sakatat hariç) hemen her şeyi yedim bu zamana kadar hahah. Yani doktorum da şunları ye bunları yeme gibi söylemlerde bulunmadı onun da rahatligi vardi bende tabii. Yapın die demiyorum ben kotu ornek olabilirim siz yapmayın kızlar :D