Ozee Çikolatadan biraz tiksinir gibi oldum ama canım cips çekiyor alıp yiyorum. Çubuk kraker zaten midemi bastırıyor diye nerdeyse her gün. Arada bir bisküvi falan yiyorum. Çok canım istemiyor yoksa daha da çoğunu yerdim herhalde ya 😂
Laleozkan_09 esmerrmm hiç yemiyorum gerçekten. Zaten ne yesem kusuyorum 13+4 olduk ama yine de bulantı devam ediyor. Domates,peynir,salatalık, ekmek , elma ile geçiyor günlerim 😌
gunesveguney Suzannaz yaaaa 😞 benim hiç bulantım kusmam olmadı şükür ama iştahsızdım6 kilo verdim bide bulantı kusma olsa daha da verecektim heralde 😂 daha yeni düzeldi benimde iştahım 😞 arada yiyorum bunları 🙈 geçer kuzum az kalmış 1-2 haftaya hafifler inşallah bulantıların
gizem-ipek esmerrmm Normalde de abur cubur, tatlı, fast food vs hiç sevmeyene biri olduğum için hamileliğimde de yemiyorum kuruyemiş ve meyveye devam 😄
Redpepper Normalde yerim bayılırım ama 30. Haftamdayım bu zamana kadar 1 kez cips 3 kez kola 5 tane de gofret yemişimdir. Normal çikolata dışında tüketmemeye çalışıyorum.
Mihrican-anne esmerrmm hamile kaldığım ilk günden beri abur cubur dan tiksindim eskiden de yemeden duramazdım şimdi nefret ediyorum uaaa 😂
Laleozkan_09 Cylann mide bulantısı için hap var prilam adında. Çok iyi geliyor ve zararı yok bi dene istersen.
Calisananne25 15+5im bir kez az miktarda cips bir de kez de çikolata yedim o da kontrole giderken yedim bebek hareketlensin diye 😁 onun dışında çok istesem de yemiyorum hem bana hem bebeğe zararlı diye 🤷🏼♀️
Gururunannesi esmerrmm vala herşeyi yiyom . Yine canım istedi bak olsa keşke böyle bir limonata ve bir suru peynirli cips 🥳