Senmerve esmerrmm çikolata tadımlık cips az yiyip bırakıyorum rn çok çikolata yiyorum abur cuburlardan küçük oğlum var onun yemesini istemediğim için bende yemiyorum beni yerken görürse oda yer diye o yüzden kaçak göçek tadımlık ve aşırı cips istersem evde kendim yapıyorum lays gibi oluyor oğlumada gönül rahatlığıyla yediriyorım
leyla_ok aysegulgeldi8 Kesinlikle ben bıraksam o beni bırakmaz.😂Şaka maka doğumdan sonra yememek lazım.Kesecem yani inşallah şu an kendime özel bir hak tanıyorum☺️
Ank-16 Ben de en çok cips istiyorum. Önceden her gün yerdim neredeyse, şimdi çok zorlanıyorum 🙈 yine de arada yiyorum maalesef. bu arada dondurma yazanlar olmuş ama onu zaten her gün yiyorum, o abur Cuburdan sayılmaz bence süt var içinde sonuçta 😂🙃
Mihrakus esmerrmm ilk üç ay çok dikkat ettim aman onu yeme zararlı bunu içme bişey olur ama baktım nefsim istiyor canım ne çekiyorsa yiyorum su an 35 haftaligiz kızımda kilosu da çok güzel hiçbir sıkıntisi da yok çok şükür herşeyi kısa kısa abartmaya gerek yok bence sakınan göze çöp batıyor çünkü.
aysegulgeldi8 leyla_ok 9 ay izinlyiz dokunulmazlığimiz var😅ben de çok seviyorum kilo içinde pek yemek istemiyorum ama laf geciremiyorum 😭
leyla_ok aysegulgeldi8 İstesende istemesende alıyorsun o kiloyu.Hani hamileliğin süreci bu İnan.Dikkat etmeye çalışıyoruz hep ama hamilelikte bir rahatsızlık Yoksa eğer çok takmamak lazım.Dogumdan sonra anne dikkat ettiği zaman o kilonun bir çoğu gidiyor.Gerçekten bedenimiz işi biliyor ve toparlıyor.40 gün bedenine kendine ve bebeğine zaman tanımak lazım.Yavaş yavaş 🌺💪🏻
Kubbbraa Yaa cipse ne koyuyorlarsavallahin cezaları yerken yiyesim geliyor hele yanında yoğurt sos 🤤🤤🤤 başka abur cuburum yok vallahi ama varya mide bulantısına ilac resmen bak denesin görsün yeni hamişler
Emiryigit47 Kubbbraa bende ters tepki yapıyor 🤦🥴🥵🥵 tam tersine kusma isteğini arttırıyor onu napcaz gülüm🥴🥴
-Eflatun- Kodalailesi her gün değil ama canım iatedigi vakit bakkaldan cips alıyorum yanında bir iki bişey oturup yiyiyorum ama sabah kahvaltımı güzel sağlıklı yapıyorum bunla kendimi avutuyorum ve 15+3de gittiğimde 150 Gr . Netten baktığımda ise 70-80 Gr olması gerektiği yazıyor kocam da diyo tosun geliyor 😂😂
Emiryigit47 GLshkrasln İnsanın kendini farklı bi şekilde avutmasıda güzel 🥰🥰🥰 mide yanması olmuyor mu kııı🤦😫
GLshkrasln Emiryigit47 yemeye madem yiceksek değsin dmi şöyle moralli moralli zevkle 😂 mide yanmasına alıştım artık yesem de yemesem de oluyor maden suyu ve soğuk sütle gecistirmeye çalışıyorum 🤦🏻♀️ ona da şey diyorum moral için sabreeet bebeğin saçları gür doğacak değecek çektiğine 😂😂😂😂
Minikcivcivv esmerrmm hergun yemiyorum ama canım istedikçe arada cips yiyorum çikolata yiyorum birde baharatlı kraker 😁