Eymen-ss Cansuyorgancilar Anladım maşallah sağlıkla gelsin 🤗 30+6 da 1800 dü bizim oglusunda az mı acaba diye düşündüm de şuan 32. Haftadayız bayramdan sonra kontrol var 33. Haftada olucaz bizde bakalım kaç olcak kilosu
Cansuyorgancilar Eymen-ss yok sizin ki normal normali o şekilde olması gerekiyormuş zaten benim ki çok kilolu iriymiş diyet verdi dr o yüzden
doga21 30+5 deyim ulturasonda 33+4 çıktı kilosuda 2200 çıktı. Hastane çantasına bu hafta başlamayı düşünüyorum, inşallah vaktinde gelir
Arenn 33+4 haftaligimm dogumum 20 agustos sezeryan :) herseyim hazir cok sukur vakit gelsede cantaya yerlestirsem diye bekliyorum :))
Iremsude Arenn e simdiden yerlestirin nolcak hazir olsun sezeryan tarihi belli plsada bence ne olur ne olmaz hazir olmali
Iremsude Linnea insallah nerde varsa az kalmis hayirlisiyla alin kucaginiza benimde gun gelse diye iple cekiyorum
Sdabd Iremsude benim de 34+3 doktor 15 Ağustos gibi olur büyük ihtimal dedi ama benim de hala çantam hazır değil alışveriş bile yapmadım ve erken olacakmış gibi geliyor çok korkuyorum hazırlıksız yakalanırım diye ayrıca strese koyuyor bu durum da beni 😏
Saripapatyam1 Iremsude 31 haftalık hamileyim bende eylül başı gibi görünüyor ama sezeryan oluyorum ağustos sonuda olabilir😄 ne çantam hazır ne giysiler tam anlamıyla hazır nede yıkayıp utuledim 🤭 2. Cocuk oldugu için sanırım bi rahatlık var 😂 bayramdan snra başlarım artk inşallah
Seda29 Saripapatyam1 Aynı durum bende de var . Alışveriş bile doğru düzgün yapmadım eksik ler bekliyor 😂
Iremsude Saripapatyam1 hayirlisiyla insallah bizde de heyecan dorukta artik nasip tabi hersey gonlunuzce olsun sag salim alin kucaginiza nerde varsa