SemihaKurt 33 haftalık gebeyim sıcaklar beni de çok bunaltıyor fenalık geçiriyorum bazenn. 2 eylül tahmini tarih normal doğum görünüyor şuan bakalım ne olur ☺️
Eymen-ss Cansuyorgancilar Şuan kaç kilo bebisiniz bide 31. Hafta da falan kaç kiloydu 🤗 bide erkek mi kız mı
Cansuyorgancilar Eymen-ss 33. Haftada 3.260 gr geldi dr ultrasonda 250-300 gr yanılma payı var dedi erkek
Seda29 Iremsude Bizde 30+4 deyiz sezeryan olacağım için doktor 38 yada 39 haftalıkken doğuma alırız dedi henüz tam tarih yok ama Eylül başları çok kilo almadim ama çok nefes darlığı yaşıyorum sıcaklar yüzünden bence
ftmnrdmrl Pey evet bana öyle dedi doktorum tam kapatmıyor kıyı da ama riskli uzak yerlere gitme dikkat et yükseğe uzanma fazla ayakta kalma denize havuza girme falan dedi 😥
Pey ftmnrdmrl aynen banada öyle denildi. Zaten duyduğumdan beri hareket etmeye korkar oldum. Allahımın yardımıyla sağsalim sağlık ile yavrularımızı alalım
Linnea Iremsude karar verdim artik önumuzdeki hafta kismetse yavas yavas baslayacagim. Sezeryan tarihimide kararlastirdik son 1 ay kismetse 💃🏻 Butun anneler yavrularina saglikla kavusur insallah
Iremsude Linnea insallah nerde varsa az kalmis hayirlisiyla alin kucaginiza benimde gun gelse diye iple cekiyorum
Eymen-ss Cansuyorgancilar Anladım maşallah sağlıkla gelsin 🤗 30+6 da 1800 dü bizim oglusunda az mı acaba diye düşündüm de şuan 32. Haftadayız bayramdan sonra kontrol var 33. Haftada olucaz bizde bakalım kaç olcak kilosu
Cansuyorgancilar Eymen-ss yok sizin ki normal normali o şekilde olması gerekiyormuş zaten benim ki çok kilolu iriymiş diyet verdi dr o yüzden
doga21 30+5 deyim ulturasonda 33+4 çıktı kilosuda 2200 çıktı. Hastane çantasına bu hafta başlamayı düşünüyorum, inşallah vaktinde gelir
Arenn 33+4 haftaligimm dogumum 20 agustos sezeryan :) herseyim hazir cok sukur vakit gelsede cantaya yerlestirsem diye bekliyorum :))
Iremsude Arenn e simdiden yerlestirin nolcak hazir olsun sezeryan tarihi belli plsada bence ne olur ne olmaz hazir olmali