Cansuyorgancilar 33+4 üz bizde herşeyi hazır ama çantaya yerleştirmedik karnım çok sert bebek iriymiş dr sezeryan önerdi ama ne olur bilmiyorum normalde 30 ağustos doğum görünüyor bize 8 ağustosa sezeryan verdi 😖
Linnea Cansuyorgancilar benimde 30 agustos beklenen dogum🤗 bende sezeryan olacagim. Ama daha hicbirseyini hazir etmedim 😔baslamam lazim artik
Eymen-ss Cansuyorgancilar Şuan kaç kilo bebisiniz bide 31. Hafta da falan kaç kiloydu 🤗 bide erkek mi kız mı
Iremsude Linnea evet sicaklarla da zor olucak ama bencede baslayin cunku hemen biticek gibi gzoukse de bitmiyo o canta elli kere acilip kapaniyor😂
ftmnrdmrl 30 haftalık olduk bugün ve hastane çantamı hazır çünkü plesanta previa teşhisi konuldu erken doğum olma riski var onun için çantamı hazır bekliyoruz 🙏🏽
Iremsude ftmnrdmrl hazir olmasi risk gorulmesede bence iyi bende hazirladim oglusumun vaktini doldurup gelmesini bekliyorum ne kadar guzel duyguymus allah herkese nasip etsin
Pey ftmnrdmrl bende plesanta previayım, bundan dolayı erken doğum riskinizmi var? Bana doktorum her gebede olduğu gibi hazırlıklı olmamı söyledi özel bir durumun yok panik olma dedi. 🙄
Iremsude bademsekeri42 ah bende klima da yok 4.katta oturuyorum ustumuzde kimi odalarda cati da yok camlari acsan yakarcadan uyunmuyor bu sefer cok zor oluyor kolay gelsin insallah sizede ben bitirdim sukur yoksa bu sicaklarda hic yapamiycakmisim
ftmnrdmrl Iremsude amiiiiiiinn amiiiiiiinn inşallah 🙏🏽 Kesinlikle öncesinde hazır olması insanı rahatlatıyor 🙏🏽
Linnea Iremsude karar verdim artik önumuzdeki hafta kismetse yavas yavas baslayacagim. Sezeryan tarihimide kararlastirdik son 1 ay kismetse 💃🏻 Butun anneler yavrularina saglikla kavusur insallah
Iremsude meral1924 evet bende o haftada hazirlamistim vakit ayormak gerekiyor bide o canta hic kapanmiyo illa bisey eklenip cikariliyor🤣
prensesannesi__ Iremsude 30+6 yim normal doğum istiyorum ins olur 🤲😊 hastane çantası da bebegin ihtiyaçları tamam kendi ihtiyaçlarımida alicam bayramdan sonra hazır edicem ins ❤️
Cansuyorgancilar prensesannesi__ tabi ki 4 kg sonrasını normal doğuramazsın sezeryan dedi dr sanırım bakanlık müsade etmiyormuş
ftmnrdmrl Pey evet bana öyle dedi doktorum tam kapatmıyor kıyı da ama riskli uzak yerlere gitme dikkat et yükseğe uzanma fazla ayakta kalma denize havuza girme falan dedi 😥
SemihaKurt 33 haftalık gebeyim sıcaklar beni de çok bunaltıyor fenalık geçiriyorum bazenn. 2 eylül tahmini tarih normal doğum görünüyor şuan bakalım ne olur ☺️
Cansuyorgancilar Eymen-ss 33. Haftada 3.260 gr geldi dr ultrasonda 250-300 gr yanılma payı var dedi erkek