elfmoom Kavakyellerihercai eşimi ikna edemiyorum ki tutturmuş kötü niyetli değildir diye. hamile kalmaya çalışan insana bu üslupla yaklaşan biri ne kadar iyi niyetlidir. insanın canı yanarken daha çok canı yakılmaz ki..
Kavakyellerihercai elfmoom eşler biraz sıkıntılı anlamıyorlar bence ama dokuz ay siz taşıyacaksınız bebişi size moral veren bir doktor gebeliğinizin güzel ve olumlu geçmesine sebep olur :)
Zzozan elfmoom Üzülme onlar bu tarz şeyleri çok yaşadığı için duyarsizlasabiliyorlar inşallah vardır bu söylediklerini unutturur kuzum 🤲🏻🤲🏻
elfmoom Mineaky yükselir sakın ümitsizliğe kapılma 🙏🏻 elbette yükselir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben daha yeni verebildim eşim yeni geldi de
elfmoom Kavakyellerihercai kesinlikle katılıyorum doktor gerçekten çok önemli ama en önemlisi psikoloji destek olmak yerine bozuyor bizimki.. benim inanılmaz bel kasık ve böbrek ağrım var.. adet olacakmışım gibi deli gibi ağrı çekiyorum🤦🏼♀️ özellikle akşam belli saatten sonra
herhangibirkullanici Kavakyellerihercai göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk, sık idrara çıkma, sabah bulantıları ve baş dönmesi.
minipanda elfmoom bence iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa var demektir .iğne etkisi olablr umarım ondan degldir bebektir
elfmoom minipanda umarım ama 12. gün bu kadar koyu olacak şekilde de etkisi kalmamıştır herhalde ya, hani çok silik olsa belki diycem de baya koyu anlam veremedim
elfmoom herhangibirkullanici benim göğüslerim de resmen büyüdü anlamsızca bugün sütyeni giydim sanki göğüslerimi sıkmışlar gibi acıyordu
sdmr20 elfmoom umut vermek istemem ama bence hamilesin igne etkisini düşünme belirtilerin varsa inşallah hamilesindir🤲🏻🥰 bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ama en belirgin belirtim göğüslerimn büyüdüğünü çok iyi hissediyordum 😌
Hacer188 elfmoom Yanıltmaz yanıltmaz benim bundan bile silik ti nerdeyse gözükmüyodu 3 kez yaptım 8 haftalığız şuan rabbim seni mutlu etsin inşallah canım benim🤲😊
Hulyaaaa elfmoom Cnm ins vardır rabbim kucağını boş brakmasin. Çatlatma iğnesi den sonra idrar testinde pozitif sonuç çıkabiliyor ilaç etkisiyle. Aynı şey yeğenimin başına geldi üç yıldır olmuyor ve bir ara bu şekilde çatlatma iğnesi den sonra pozitif sonuç gördük hepimiz delirdik resmen ağlamaktan ama kan verdiğimiz de sonuç negatif ti. İnsllah senin pozitif tır cnim dualarim seninle 💞
Bfduam elfmoom ins hamilesindir canım,kan çıkana kadar moralini hic bosuna bozma. Bazı Dr lar böyle zank diye yüzüne söylüyorlar. Eger ki gebelik varsa Dr unu değiştir aradaki sinerji önemli. çok geçmiş olsun canım, hsg boyle etkide yapabiliyor mu?
elfmoom Bfduam inşallah balım🙏🏻 eğer kanda çıkarsa kesin pozitif midir yoksa yanlış olma payı var mı? evet milyonda bir görülürmüş karaciğerim ve böbreklerim iflas etti akciğerim su topladı karın zarım iltihaplandı saframa sıçradı pankreasım tıkandı.. çok kötüydü aylar geçti yoğun bakımda açılan damar yollarının izleri kapanmadı hele ki arterden açtıkları
Lili elfmoom bende tedavi gördüğüm doktordan asla normal yolda hamile kalamazsın dedikten sonra değiştirdim daha doğrusu tedaviyi bıraktım ve sonra hamile kaldım doktorlar bazen çok egoist oluyor sırf okuyup doktor oldular diye ki ne yazıkki bazı doktorlar okuyarak doktor oluyor ama insan olamıyor bozma morelini ap açık belli
elfmoom Lili gerçekten öyle bazı doktorlar o kadar kötü ki .. benim özele gitme amacım devlette sıra bulamamak ve kalabalık olması.. bu adamın muayenesi 500 tl vitamin yazıyor 15 tanesi 380 tl ayda 760 tl çatlatma iğnesi klomen duphaston ve progestanı saymıyorum bile