Hulyaaaa elfmoom Cnm ins vardır rabbim kucağını boş brakmasin. Çatlatma iğnesi den sonra idrar testinde pozitif sonuç çıkabiliyor ilaç etkisiyle. Aynı şey yeğenimin başına geldi üç yıldır olmuyor ve bir ara bu şekilde çatlatma iğnesi den sonra pozitif sonuç gördük hepimiz delirdik resmen ağlamaktan ama kan verdiğimiz de sonuç negatif ti. İnsllah senin pozitif tır cnim dualarim seninle 💞
elfmoom Hulyaaaa inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 internette 10. günden sonra yanılma payı olmaz yazıyor benim 12. günüm bugün ama anlayamadık..
elfmoom Bfduam inşallah balım🙏🏻 eğer kanda çıkarsa kesin pozitif midir yoksa yanlış olma payı var mı? evet milyonda bir görülürmüş karaciğerim ve böbreklerim iflas etti akciğerim su topladı karın zarım iltihaplandı saframa sıçradı pankreasım tıkandı.. çok kötüydü aylar geçti yoğun bakımda açılan damar yollarının izleri kapanmadı hele ki arterden açtıkları
Kavakyellerihercai elfmoom çok geçmiş olsun çok üzüldüm tüm acılarınıza şifa bir bebiş geliyordur inşallah 🤲🏻
Bfduam elfmoom tabiki kan nettir. Çok büyük geçmiş olsun canım, keffaret olur inş tüm günahlarına. Rabbim bir daha sınamasın. Ameliyat, operasyon ve olunacak olursa ilerde sezeryan gibi, ona göre Dr lar da uygular tedavi.
elfmoom Lili gerçekten öyle bazı doktorlar o kadar kötü ki .. benim özele gitme amacım devlette sıra bulamamak ve kalabalık olması.. bu adamın muayenesi 500 tl vitamin yazıyor 15 tanesi 380 tl ayda 760 tl çatlatma iğnesi klomen duphaston ve progestanı saymıyorum bile
minipanda elfmoom evet bende öyle yer bulamıyorum başka milletten olanlardan ötürü bi türlü bizlere sıra gelmiyor ,öncelik onların oluyor ,her sene bir tane doğurduklarından bizlere sıra gelmiyor her ay maaştan vergimiz kesiliyor ama Ssk mız dan yararlanamıyoruz böyle bir dünyada yaşıyoruz işte
Fundahasan elfmoom sen bakma doktora ben onklikinci gün yaptığımda negatifti iğnenin etkisi kalmamıştı bence var cnm dua et bana da
elfmoom Fundahasan inşallah vardır 🙏🏻 etmez olur muyum kendime ederken olmayan herkese de her zaman ediyorum🙏🏻🙏🏻 Allahım kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah🙏🏻🙏🏻
nursahcetin elfmoom canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok net belli çizgi , doktora gidebildin mi merak ettim sonucunu hayırlısı olsun inşallah😍😍
sdmr20 elfmoom umut vermek istemem ama bence hamilesin igne etkisini düşünme belirtilerin varsa inşallah hamilesindir🤲🏻🥰 bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ama en belirgin belirtim göğüslerimn büyüdüğünü çok iyi hissediyordum 😌
Meryemce92 elfmoom Canım google gir yaşadığın şehrin ismini yaz yanına da tahlil sonuçları yaz ilk çıkan sayfaya gir tc ve doğum tarihi istiyor yaz giriş yap sol üst köşede pdf olarak indir diye bir buton var oraya bas sonuç karşına çıkacaktır bide öyle dene.
Koylu_guzeli elfmoom hiç kafana takma olacağı varsa olur zaten Allah büyük varsada yoksada herseyin hayırlısıni kesin sonucu için yarin yada bugun gidip saglik ocağından kan ver en azindan icin rahat etsin hersey Allah tan alan da o verende
Koylu_guzeli elfmoom ayy hadi hayırlısı inşallah haber ver mutlaka dua ediyorum senin icin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
elfmoom asel51 yaaa 🥰🥰🥰 kurban olurum ben sizeee :) hiç teyzesi olamayacaktı valla , şimdi bir sürüü olduuu🥰❤️🙏🏻