elfmoom Saricivciv inşallah öyledir inşallah ben de sizin gibi pozitif sonuç alırım. ama doktorumun yaptığı hiç hoş değil herşeyin bi üslubu var. adam resmen canını acıtıyor insanın :(
elfmoom Koylu_guzeli çooook teşekkür ederim çok sağ olun güzel dilekleriniz için🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 doktorum tamamen yıktı beni
Saricivciv elfmoom sen pızitif olcaksn ki sonuç pozitif olsn canım benim ilk betam 25 gelmişti aklında olsn
asel51 elfmoom hazırlıklı ol üzülme yoksa da ama İnsAllah vardır ben var gibi hissediyorum kan testini ver en azından icinde şüphe kalmaz
Zeyneppramazan elfmoom kan ver direk o ne biçim doktor ben olsam gitmem daha ona seni teselli edeceği yerde
210696 elfmoom yaaa hic modunuzu düşürmeyin🙏🏻 Sabah postunuzu okudum çookk sevindim💕 hayırlısıyla sağlıklı gelsin diye dua edeceğim size❤️ Size tavsiyem güler yüzlü bi dr bulun kendinize. İstanbuldaysanız Türkiye Hastanesi-Özgür Çetiner (kadın) kızımı orda doğurdum ve doktorumdan aşırı aşırı memnun kaldım. Her aklıma geldiğinde dua ederim kendisine. İnşallah hayırlısıyla vardır güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏🏻 Yoksa bile eli kulağındadır❤️
Koylu_guzeli elfmoom hiç kafana takma olacağı varsa olur zaten Allah büyük varsada yoksada herseyin hayırlısıni kesin sonucu için yarin yada bugun gidip saglik ocağından kan ver en azindan icin rahat etsin hersey Allah tan alan da o verende
hepoyleolurzaten elfmoom doktorunuzun tepkisi çok iğrenç 😠 umuyorum vardır ve doktorunuza da iyi bir bakış atarsınız. 😏 Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰🤲🏻
elfmoom şimdi kan verdim 1.30 2 saate çıkar herhalde.. pozitifse var mıdır? ilaç etkisi midir yoksa ne zaman anlarım bilemiyorum
Zzozan elfmoom canım benim ben 11. Gün yaptım erken hamilelik testi aynı silik çizgi çıktı ve çok şükür 23 haftalık olduk su an ama benim çevremdekiler çok sevinme yoktur demişti doktorum hiçbir şey söylemedi o konuda ama benim içim kıpır kıpır böyle sevineyim mi sevinmeyeyim mi çünkü hayal kırıklığı çok yaşadım bende 16. Gün normal test yaptım hemde kan vermiştim orda da silik çıkınca artık inandım o yüzden üzülme Rabbim kucağını boş birakmaz 😘😘
elfmoom Zzozan inşallah kuzum ya inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 doktorumun tepkisi daha insan olsaydı belki bu kadar üzülmezdim sonuçta 1 yıldır tedavi görüyoruz hsg çekilirken organlarım iflas etti yoğun bakımda kaldım neler çektik insan bunları düşünüp ya zaten üzülüyolar uğraşıyolar ben insan olayım da düzgün cevap vereyim bir de ben kırmayayım der ama yok..
Zzozan elfmoom Üzülme onlar bu tarz şeyleri çok yaşadığı için duyarsizlasabiliyorlar inşallah vardır bu söylediklerini unutturur kuzum 🤲🏻🤲🏻
Bfduam elfmoom ins hamilesindir canım,kan çıkana kadar moralini hic bosuna bozma. Bazı Dr lar böyle zank diye yüzüne söylüyorlar. Eger ki gebelik varsa Dr unu değiştir aradaki sinerji önemli. çok geçmiş olsun canım, hsg boyle etkide yapabiliyor mu?
Kavakyellerihercai elfmoom size olumsuz enerji veren doktor 9 ay ne yapar düşünün hemen değiştirin bence
elfmoom Kavakyellerihercai eşimi ikna edemiyorum ki tutturmuş kötü niyetli değildir diye. hamile kalmaya çalışan insana bu üslupla yaklaşan biri ne kadar iyi niyetlidir. insanın canı yanarken daha çok canı yakılmaz ki..