dereninannesi38 Matmazelmemorial yok canım nst ye yarın gircez 36+5 iz. Çatı muayenesini de 38 de yaparım dedi
Matmazelmemorial dereninannesi38 bende cumartesi muayneye gidecegim ins saglikla kolay dogumlarimiz olur dogumunuz olursa paylasim yapin lutfen irtibatta kalalim.💕
dereninannesi38 Matmazelmemorial doğum şekli hakkında da henüz ortak bi kararımız yok nst ve çatı muayenesine göre şekillenecek o sanırım canım
Minnosumuzgeliyor Matmazelmemorial merhabalar bende Özgüç beye gidiyorum 🤲🏻❤️ sis doğum yaptınız sanırım ben geç gördüm mesajları nasıldı doğumunuz memnun kaldınız mı🤲🏻❤️🧿
Hilal_cskn38 Ozge2805 kullanıyorum ama aktıf değilim resmim vs yok internette kontrole geldıgınızde inşallah denk gelırız
Hilal_cskn38 Ozge2805 canım gittik bugün hastaneye 900 gr mış tam 25 haftalıkmışız yüzünü net gösterdi çok hareketliydi
Ozge2805 Hilal_cskn38 maşallah canım benim 😌 işte daha küçük oldukları için fotoğrafta tam net çıkmıyorlar minikler 🥰
iro Burcu38-mbms nasıl memnun musunuz doktorunuzdan bende oraya gitmek istiyorum muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba?
belguzar_123 iro bence işinde gayet iyi hem diğer doktorlara görede çok samimi güzelce dinliyor en azından diğerleri gibi azarlamiyor 🙂
Gamzeblt Merveikratanem erciyes hastanesi zerrin hanıma gidiyorum yorumlarda hiç zerrin hanıma gideni görmedim ben çok memnunum kendisinden 32+1 iz şuan
Merveikratanem Gamzeblt sezaryen yaptı arkadaşımda yüksek oranda kan pırtılaşması vardı 9 ay iğne tedavisi görürdü