Ozge2805 Hilal_cskn38 iyiyim çok şükür bende canım bende 28+1 oldum 🤲🏻 Bu hafta sonunda giderim bende
Ozge2805 Hilal_cskn38 amin canım inşallah bende bugün gittim 29+2 2 hafta olmuş önden gittiği kilomuzda 1600 gram olmuş 🙈
Minnosumuzgeliyor Matmazelmemorial merhabalar bende Özgüç beye gidiyorum 🤲🏻❤️ sis doğum yaptınız sanırım ben geç gördüm mesajları nasıldı doğumunuz memnun kaldınız mı🤲🏻❤️🧿
Matmazelmemorial Minnosumuzgeliyor Minnosumuzgeliyor merhaba evet yaptim ssvd oldu guzeldi dogum cok.sukur sizede kolay saglikli dogumlar nasip olsun insallah hikayemi yazamadim sonrasinda rahatsizliklarimiz oldugu icin
Zehraspl Merveikratanem 10+4 haftaligiz Develi de yasiyorum burdaki doktorum musa erdal koroglu dogum yapicagim doktorda Hüma hastanesinde doktor akif yilmaz
Merveikratanem Zehraspl hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım biz 17 +3 haftalık olduk fakülteye gidecem ilk defa ayın 8 de
Zehraspl Merveikratanem bende ilk gebeligimde gittim fakulteye ama cok gun atiyo birde arkadasim orda dogum yaparken sorun yasadi o yuzden doguma oraya gitmedim humaya gittim
Prensannesi38 Merveikratanem Canimm Mrb bende kayserideyim eniştemin arkadaşı oluyor o doktor gittim ama çok bakmadı cinsiyetini bile söylemedi .
Merveikratanem Prensannesi38 onun için cinsiyet önemli değil benimde söylemedi ben özelde öğrendim çok katı o konuda bebek sağlıklı olsun yeter