Ozge2805 Hilal_cskn38 canım gayet iyi 930 gram olmuş gösterdi minik yüzünü ama ayağını getirmiş bu seferde 😁😍 daha bizimkiler tam net değil yüzleri ama seçiyoruz
Funda_sahin19 Elifveoglu bende nagihan hanıma gidiyorum çok memnunum şu anlık bir sıkıntı yok kızımız olucak 35+4 olduk yavaştan nstde sancılar çıkıyo çok iyi bir doktor baya ilgili bakalım inşallah doğumda da memnun kalırım😍💜
Elifveoglu Funda_sahin19 ben ilk doğumu mu da Nagihan hanımda yapmıştım memnun kalmıştım her kontrolde kan tahlili yapıyor mu acaba benim şu an 12 haftalık daha bir kez gittim
Funda_sahin19 Elifveoglu son zamanlar da istemeye başlıyor bende tiroit sıkıntısı da vardı 15 de bir gidiyorum bundan 2 seferdir gittiğimde istiyor sürekli bakılsın diye muhtemelen herkese göre aynıdır
Elifveoglu Funda_sahin19 anladım benden ilkinde istedi de mübarek muayene ücretinden pahalı tahliller 😅 o yüzden sorayım dedim
Matmazelmemorial dereninannesi38 merhabalar bende ozguc beye gidiyorum 34 haftaligiz nst ve alttan muayneyi yaptimi size kacinci haftalarda basliyor ya da doguma dair birsey soyledimi
dereninannesi38 Matmazelmemorial yok canım nst ye yarın gircez 36+5 iz. Çatı muayenesini de 38 de yaparım dedi
dereninannesi38 Matmazelmemorial doğum şekli hakkında da henüz ortak bi kararımız yok nst ve çatı muayenesine göre şekillenecek o sanırım canım
Hilal_cskn38 Ozge2805 canım gittik bugün hastaneye 900 gr mış tam 25 haftalıkmışız yüzünü net gösterdi çok hareketliydi
Funda_sahin19 Elifveoglu benim sigortam olmadığı için ben orada yaptırmıyorum tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum. Öyle götürüyorum zaten kendisi de söylüyor isterseniz orda yaptırın burda fazla çıkıyor ücret diye
Hilal_cskn38 Ozge2805 kullanıyorum ama aktıf değilim resmim vs yok internette kontrole geldıgınızde inşallah denk gelırız
Elifveoglu Funda_sahin19 anladım neyse bu seferlik de gideyim olmadı sorarım her gelişte yapacaksa sağlık ocağında yaptırıp giderim devamında
iro Burcu38-mbms nasıl memnun musunuz doktorunuzdan bende oraya gitmek istiyorum muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba?