BegumIscanTunc DilayyEcr ay ne kadar güzel 🥰 Rabbim sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
As-1m Mrc34 Siz kaç haftalıksiniz gün ne zmaam verilir benimde 2. Bebeğim çok merak ediyorum nasıl gün verecek doktor
Veraninannesi As-1m o heyecanla dilim tutuldu çarşamba kontrole gidecem perşembe alırız dedi sadece doktorum .carşamba günü soracam size bilgi burdan veririrm 🥰
Gupssse Veraninannesi normalde olması gereken 29 temmuz planlanan 16 temmuzdu bugün de12sine alindi;)
DilayyEcr Veraninannesi hastanecikisii diye bi sayfa var ben oradan yaptırdım aynı gün kargoya verdiler bi görüşün isterseniz
Ayse2011 Veraninannesi canım bebeqon ver trendyol dada satısı var ama isimliler 10 gün önceden eline ulaşmaz bence riske girme güzel bir hastane çıkışını git e bebekten falan veya magazadan temin et derim yıka ütüle yapıcan bide.
DilayyEcr Veraninannesi https://instagram.com/hastanecikisii?utm_medium=copy_link güzel günlerde olsun ❤️
As-1m Veraninannesi çok tşk ederim çok iyi olur ☺️☺️benimde ikinci bebeğim 2. Sezeeyanim bişey bilmiyorum heycanliyim birinci bebeğimde 15 saat sancidan snra alindiktan snra bişey anlamadim
defnes_mom Veraninannesi çok heyecanlı inşallah hiç ağrısız sizisiz geçer canım sağlıcakla alırsın bebisini kucağına 🙏🥰
Veraninannesi nurdane3504 bende günde 2 haşlanmış yumurta yerim ve 2 bardak süt onun dışında yoğurt ve ayran sevmem.meyve her çeşit yerim âmâ karpuz ilk kez duydum 5 güne ne yesem artık yiyecem . Teşekkür ederim .Rabbim.bebeklerimizi.bize bagişlasin inşllah 🥳🥳
Veraninannesi Patika21 haklısınız tatmamak lazım.genetikmis burdan okuduklarıma göre zaten zayıf biriyim 50 kgydum 70.oldum ama bu 20kg nerde bilmiorum bi yüzden ve kalcadan almışım bebeğim belliki bana çekmiş