0852Msb Veraninannesi ben kullanmıyorum canım ama yedekte takımların vardır salı ya geliyorsa yetişiyor yıka kurut ütüle işi de yetişir inşAllah
DilayyEcr Veraninannesi https://instagram.com/hastanecikisii?utm_medium=copy_link güzel günlerde olsun ❤️
As-1m Veraninannesi çok tşk ederim çok iyi olur ☺️☺️benimde ikinci bebeğim 2. Sezeeyanim bişey bilmiyorum heycanliyim birinci bebeğimde 15 saat sancidan snra alindiktan snra bişey anlamadim
AESahin Veraninannesi bizim de 15 dedi doktor benim 13 doğum günmm diye 13 e çektik 39+3 de oluyor inslh zaman geçmiyor gibi 🥰😥
busra1485 Veraninannesi karpuz kesinlikle çok kilo aldırıyor benim de aşırı iri bebekti 2500den bir haftada 2800 olmuştu doktor çok zararlı kes şekeri ve şekerli meyveyi dedi daha 33teyken karpuzu bıraktım kilo alımı resmen durdu
ideemirel Veraninannesi Zozan hanıma mi almistiniz bende sezaryan sonrası kontrole gideceğim de kendisi 15 inde burda mı
Veraninannesi Kezbanka sınira ya kin dedi tam açıklama yapmadi. Yarın kontrolüm var Hayırlısıyla kızım gelsin sağlıklı olsun.bsiey istemem bunu yazmamin amacı çok.safmisim herkesi öyle görüyordum Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin 🤲😪