Fatma7666 Haticecakirr bel ağrısı ödem beni mahvediyor bizim de ufak tefek şeyler kaldı bakalım 🥰yavaş yavaş alıyoruz
Fatma7666 deryakircicek Amin cümlemiz sağlıkla mutlulukla alalım kuzularımızı kucaklarımıza bende abartmadan aldım bakalım artık 😀bel ağrısı ödem kusmalar var bende 🙄
Fatma7666 Elif3425 Aman dikkat edin Allahım zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı🤲🥰
Fatma7666 Nelmali ayyy dikkat edin kendinize saplıkla gelsin kuzularınız istediğiniz yere çıkar inşallah tayininiz🥰bizde de aynı problem vardı kaldık bu sene şükür 🤲
Nelmali Fatma7666 insallah biz de çıksın diye dua ediyoruz annemlerin yakınına gidebilmek için ama 32den sonraya kalıyor göz korkutuyor biraz 😅
Fatma7666 Esraali Artık ağrılarımız daha da artacak ağırlıklar basacak gözünüzü korkutmayın bu dönem ve sonrasında hızlı gelişim ve kilo alımı olduğu için böyle🥰
aiseerol Fatma7666 29+5 oldu bal kızım 💕 2 buçuk yaşında bir kızım daha var💗 temel ihtiyaçları onun vesilesiyle var zaten. Hastane çıkışı vs kendisine özel olması için birkaç almayı düşündüklerimi de 32.haftada alacağım inşallah 🤗 Hamileliğim ilkine göre daha rahat elhamdülillah ama doğum korkusu başladı zaman yaklaştıkça… Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻
Umbilik Her şeyi hazır sıpamın, 2 hafta önce ütü ve yerleştirme işini de hallettim. Bugün 31+5 olduk, hastane çantasını da birkaç güne yerleştireceğim. Kaburga ağrıları dışında rahat bir hamilelik geçiriyorum.
eylusko Fatma7666 29+5 erken dogum riskim olmasa güzel aslında. uyku problemi yaşıyorum bu aralar . beşik bebek arabası puset kıyafetlerin bazıları tamam . bebek odasi ’na dolap ve şifonyer alcaz biraz daha kıyafet sonra biticek . umarim zamanında gelir de 😂
Fatma7666 eylusko umarım zamanında gelir korkmayın siz sağlıkla alacağız Allahın izniyle hepimiz kucaklarımıza evlatlarımızı hep güzel düşünün 🥰🤲 benim de eksikler var yavaş yavaş tamamlıyorum işte 🥰
elifmom2 Fatma7666 30+0 olduk ben doğum için memlekete gitmeyi düsünüyorum 33 haftamda filan o yüzden henüz kızımın eşyaları hazır değil hastane çıkışları bebek arabası filan hazır ama orada evim var daha gidip düzelticem odasını hazırlıcam hastane cantası vs benimde çatı ağrısı ve kasık ağrılarım var simdilik☺️
Edaa13 Bende 29 haftalık oldum. İlk gebeliğim ve hic bir şey almadım daha bayram sonrası herşeyini tamamlayacam inşallah. Bende de uyku problemi var onun dışında elhamdülillah rahat bir hamilelik geçiriyorum ☺️
Pamugunannesi1 Fatma7666 Amin inşallah 😌 Kilosu 1.585 Boyu 41 cm 🥳 Herşeyini aldım(en çok tulum aldım tulum sever olarak🤎) sayılır sadece bezi şampuanı falan kaldı kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı yapıcam 😌
Fatma7666 Pamugunannesi1 ayyy sağlıkla gelsinler ben hep unutuyorum boyunu sormayı kilosu en son 1.100dü benim kızın🥰benimde bi kaç eksiği var ama sanki bişey almamış gibiyim 🤦♀️🙄
Minik_kalplim_ Pamugunannesi1 haftamız aynı bu gece 30. Haftaya giiyorum bnde bana da öyle geliyor sığmıyor gibi 😂
Pamugunannesi1 Minik_kalplim_ Sende dayak yiyor musun ben gibi 🤣 Yarın 30 oluyoruz bakalım kaburgalarım ağrımaya başladı 🙄 Mide yanması oldu mu sende 😌
Dilekcakiroglu Fatma7666 ufak tefek eksikler dışında çoğu şeyi aldık. Onları da tamamlayıp hastane çantasını hazırlamak kaldı 😌
Fatma7666 Dilekcakiroglu Benim de aynı yavaş yavaş başlayacam bende çanta hazırlamaya ağrılarım var benim baya 🥸😥