Fatma7666 Güzel Eylül anneleri hamilelik nasıl gidiyor,zaman hızla geçiyor,neler aldınız hem heyecan hem korku içindeyim sizde durumlar nasıl🥰🤦♀️30+5🎀
Dilekcakiroglu Fatma7666 30+4 üm zaman çok hızlı geçiyor. Dediğiniz gibi karışık duygular içerisindeyim 😇 sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı
Pamugunannesi1 Fatma7666 29+6 haftalığız biraz yavaş geçiyor gibi geliyor 😌 Onun dışında kaburga ağrılarım baş gösterdi Minnoş boyuyla sığamıyor karnışıma 🥲 Sağlıkla gelmesini bekliyorum sabırsızım 🧸🤎
Haticecakirr Fatma7666 29+ haftalığız büyük şeyleri bitirdik ufak tefek zıbın tulum ağız mendili vs kaldı 😁 kalça bacak ağrısı inanılmaz onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür sizde durumlar nasıl
Elif3425 Fatma7666 bizde 28.haftaya girdik bel ağrılarım başladı eşyalarını odasını yarıladık erken doğum riskim yok ama yine de çok korkuyorum 😦
Fatma7666 Pamugunannesi1 Amin sağlıkla gelsin kuzucuklarımız naısl gidiyor kilosu falan nasıl neler aldınız🥰
Minik_kalplim_ Pamugunannesi1 haftamız aynı bu gece 30. Haftaya giiyorum bnde bana da öyle geliyor sığmıyor gibi 😂
Fatma7666 Haticecakirr bel ağrısı ödem beni mahvediyor bizim de ufak tefek şeyler kaldı bakalım 🥰yavaş yavaş alıyoruz
deryakircicek 30+1 haftalık olduk kızımla. Odasını aldık ama daha gelmedi kıyafetleri abartmadan aldık çok çabuk büyüyor diye. Ayak tabanım çok ağrıyor onun dışında gayet iyiyim. Bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucağımıza..
Fatma7666 deryakircicek Amin cümlemiz sağlıkla mutlulukla alalım kuzularımızı kucaklarımıza bende abartmadan aldım bakalım artık 😀bel ağrısı ödem kusmalar var bende 🙄
Fatma7666 Elif3425 Aman dikkat edin Allahım zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı🤲🥰
ftmnrdmrl 29 +3 olduk tüm herşeyi hazır. Bir tek hastane çantasını yerleştirmek kaldı erken doğma riskimiz olduğu için biraz tedbirli gidiyoruz
Hafizeplt Fatma7666 bol mide problemli geçiyo valla bizim küçük hanım sığmıyor artık organlarını elime verecek az kaldı😂 31+3 daha🤷🏻♀️
Fatma7666 Hafizeplt Bizim küçük hanımda göbek çevremde sürekli hareketleri beni benden alıyor sıpanın 🥰 hazırlıklar nasıl gidiyor ?
Avokado 28+3 olduk biz de, ara ara karnımda kasılma hissediyorum sertleşiyo gibi oluyo. Düzenli değil aslında ama yine de kafamı karıştırıyo. Odamız hazır ama giysileri yıkayıp yerleştirmedik daha. 30.haftada yaparım diye düşünüyorum
Nelmali Fatma7666 30 olduk biz de kıyafetleri küçük şeyler hazır buyuklerden bir park yatagimiz var tayin beklediğimiz için onlar sona kaldı geri kalan her şey güzel gidiyor kansızlık problemi dışında 😅
Fatma7666 Nelmali ayyy dikkat edin kendinize saplıkla gelsin kuzularınız istediğiniz yere çıkar inşallah tayininiz🥰bizde de aynı problem vardı kaldık bu sene şükür 🤲
Tugba4 Fatma7666 29+3 haftalığız benim çoğu alışveriş bitti kendi hastane çanta alışverişim kaldı 😂 çok şükür yıkadım ütüledim kıyafetlerini ☺️ Biraz aceleciyim ben galiba
Fatma7666 Tugba4 Bende bu hafta yıkayıp ütüleyecem yok iyi yapıyorsunuz hazırda dursun sağlıkla gelsin kuzucuklarımız🥰
Ayseee4238 Fatma7666 29haftaligiz bizde odası hariç herşeyini aldık bı odası kaldı. Onun dışında biraz ağır geçiyor hamileligim ödemim çok oluyor ayaklarım 3katina çıkıyor resmen. Kaburgama baskı yapıyor oglus. Bide hep açım hiç doymuyorum🤣
Burcu4135 28+3 deyiz. Bebegin cogu seyi bitti ufak tefek seyleri kaldı. Benim hic biseyim hazır degil henüz. 2 3 gündür sisliklerim gitti ödemim gitti 2 kilo vermişim ödem gidince. Agustos un basında kıyafetleri yıkayıp cantasını hazırlayacagız.
Fatma7666 Burcu4135 Bende başlayacam yıkamaya aldım çoğu şeyini dediğiniz gibi benimkiler duruyor onunkileri aldım 🥰
Dilekcakiroglu Fatma7666 ufak tefek eksikler dışında çoğu şeyi aldık. Onları da tamamlayıp hastane çantasını hazırlamak kaldı 😌
Pamugunannesi1 Fatma7666 Amin inşallah 😌 Kilosu 1.585 Boyu 41 cm 🥳 Herşeyini aldım(en çok tulum aldım tulum sever olarak🤎) sayılır sadece bezi şampuanı falan kaldı kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamı yapıcam 😌