Elsu26 yigitegenin_annesi batı Karadenize özgü bi bitki var kaldirik diye çok güzel yemeği olur onu aşermiştim mevsimi de değildi halam salamura yapmış onu göndermişti 😂
Derya2021 19 haftalığım hiç bir şeye özenmedim. Hala daha özenmiyorum mide bulantısından yemek bile yapamıyorum. 😔
Ebrar2727 Derya2021 bende yemeklerde soğan kokusuna gelemezdim kaç ay boyunca mutfağa yemek yapmaya girmedim saolsun kaynanam yapardı🥰 zor durum inşallah tez zamanda atlatırsın
Selin12- Derya2021 bende mide bulantısı çok çekiyorum canım istiyor azıcık yiyorum sonrası çok kötü oluyor
Ebrar2727 Purpura26 bende baya kilo kilo çilek yedim Ve şimdi kızım olacak inşallah son 1ay kaldı doguma🥰
Selin12- Ebrar2727 cilek çok zeki yapıyor kardeşimden biliyorum annem kardeşime hamileyken kasalaca cilek yemişti üstün zekalı oldu birde peynir yemişti doguruna kadar başka hiçbir şey yememisti
Purpura26 Ebrar2727 Mart ayıydı hatta. Neyse ki her yerde çıkmıştı çilek. Okadar çok yedim ki 😅 çilek yediğimi duyan herkes kızın olcak dedi halbuki doktor erkek diyordu. Bakalım kız doğarmış bir de 😃
Derya2021 Ebrar2727 bende canım ya anneme gıderdım ya kayınvalıdeme gıderdım hala daha gıdıyorum zaten gecmek bılmedı bulantım soğan salca kavuramıyorum bende 😔