yigitegenin_annesi merveosman2627 ya bizim burda var market değil bakalarda var mahelle aralarındaki bakalda ara bulursun o yerlerde
Zumrut1996 yigitegenin_annesi kil aseriyordum halada aseeiyorum ve yiyorum yedigm içinde şuan ameliyat olucam halde beni ameliyata almiyorlar kaldım böyle sap gibi ortada
Sibel_81 Ben asermeyı bılmıyorum bıle yhaa ne ılkınde ne ıkıncınde 4ay boyunca annemden emdıgım sut burnumdan geldı ıkıncıdede aynıyım 4ay olsun dıye yalvaryrum hcbrsey fayda etmıyor mıde bulantısınaa😭😭😭
[silindi] yigitegenin_annesi Mart ayında erik 😂🥲🥰 canım kocam sırf Erzincan’da yok diye Kayseri’ye gezmeye götürdü belki bı ihtimal vardır diye bulduk içinde 4 tane vardı nasıl yedim anlatamam 35 lira vermişti ama 😂🥲 canım sağolsun
Gizemmmii yigitegenin_annesi yorumları okuyana kadar bişi çekmemişti ama şuan ekşi erik istedi ama marketten yada pazardan değil daldan koparılmış 🙈
Ayselismail yigitegenin_annesi Hamile kalana kadar agzima surmedigim ama ilk asermemde cigkofteydi 🤷♀️😄
Zumrut1996 Ayselismail Doğal tebeşir olsun yorutube yaz kadınlar erkekler konya toprağı taş böyle bişey demir eksikliği için yiyorlar ama hamileler yemememli bebegi sakat birakiyormus